Γκαρσία: «Δουλέψαμε στις στατικές φάσεις, αλλά είμαστε απογοητευμένοι»

Γκαρσία: «Δουλέψαμε στις στατικές φάσεις, αλλά είμαστε απογοητευμένοι»

Gazzetta team
Γκαρσία: «Δουλέψαμε στις στατικές φάσεις, αλλά είμαστε απογοητευμένοι»

bet365

Ο εξτρέμ της ΑΕΚ αναφέρθηκε στα λάθη που έκανε σε ακόμα ένα ματς η ομάδα του στις στατικές φάσεις, παρά το γεγονός ότι εστίασαν σε αυτό το κομμάτι πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά όσα είπε στη NOVA ο Λιβάι Γκαρσία:

Για το γκολ του;

«Ξεκίνησε από ένα λάθος δικό μου, ήμουν τυχερός γιατί επέστρεψε η μπάλα στα πόδια μου και έγινε το γκολ. Ημουν τυχερός. Είμαι χαρούμενος που η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα».

Για το ματς και το 1-1;

«Προσωπικά είμαι απογοητευμένος. Και οι συμπαίκτες μου το ίδιο. Ήρθαμε να κερδίσουμε, κάναμε το παν. Ελπίζω να έρθουν καλύτερες ημέρες. Συγκεντρωνόμαστε στη συνέχεια».

Για τα αμυντικά στημένα της ΑΕΚ και τι ευθύνεται;

«Τακτικά δε μπορώ να σας κάνω κάποιο σχόλιο, το αφήνω στους ειδικούς. Προσωπικά προσπαθώ να πάρω την πρώτη κεφαλιά, όταν περνάει η μπάλα πάνω από το κεφάλι μου δημιουργούνται προβλήματα. Την προηγούμενη εβδομάδα δουλέψαμε πάρα πολύ σε αυτό το κομμάτι».

Πώς περιμένει την κλήση του στην Εθνική της χώρας του για τα προκριματικά του Μουντιάλ;

«Είναι πάντα χαρά και ευχαριστήσει να αντιπροσωπεύω τη χώρα μου. Το ονειρευόμουν από παιδί. Θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να παίξω με τη χώρα μου στο Μουντιάλ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα