ΑΕΚ: Στα Σπάτα για να αποχαιρετήσει ο Λιβάια (pic)

ΑΕΚ: Στα Σπάτα για να αποχαιρετήσει ο Λιβάια (pic)

Gazzetta team
ΑΕΚ: Στα Σπάτα για να αποχαιρετήσει ο Λιβάια (pic)

bet365

Για τελευταία φορά ο Μάρκο Λιβάια πέρασε το κατώφλι του προπονητικού κέντρου της ΑΕΚ κι αποχαιρέτησε άπαντες στα Σπάτα αφού ολοκληρώθηκε και τυπικά η συνεργασία του με την Ένωση.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο Μάρκο Λιβάια αποτελεί κι επίσημα παρελθόν από την ΑΕΚ, καθώς οι δύο πλευρές έφτασαν σε συμφωνία για την ολοκλήρωση της συνεργασίας τους κάτι που επιθυμούσε και ο ποδοσφαιριστής.

Ετσι, ο Κροάτης επιθετικός βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης (18/02) στα Σπάτα για να αποχαιρετήσει τους πρώην πλέον συμπαίκτες του, προπονητές και το υπόλοιπο σταφ της Ένωσης.

Υπενθυμίζεται ότι ο Λιβάια, λίγο μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ συμφώνησε με την Χάιντουκ Σπλιτ, με την οποία θα αγωνίζεται ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν και την Παρασκευή (19/02) θα αναχωρήσει για Κροατία.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα