ΠΑΟΚ: Η τρελή κούρσα της «μετοχής» Τζόλη που έφτασε τα 10.000.000 ευρώ! (pics)

ΠΑΟΚ: Η τρελή κούρσα της «μετοχής» Τζόλη που έφτασε τα 10.000.000 ευρώ! (pics)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Η τρελή κούρσα της «μετοχής» Τζόλη που έφτασε τα 10.000.000 ευρώ! (pics)

bet365

Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις του Χρήστου Τζόλη την τρέχουσα σεζόν δε θα μπορούσαν παρά να έχουν εκτοξεύσει στα ύψη τη «μετοχή του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο.

To «χρυσό παιδί» του ΠΑΟΚ και τα κατορθώματά του με την «ασπρόμαυρη» φανέλα έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον δεκάδων ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ το όνομά του αρχίζει να συζητιέται έντονα στην ποδοσφαιρική πιάτσα.

Στα 19 του ο Χρήστος Τζόλης τα «σπάει» και αποτελεί με διαφορά ότι καλύτερο έχει να επιδείξει αυτή την εποχή το ελληνικό ποδόσφαιρο στη θέση και την ηλικία του.

Ξέρετε πολλούς 19χρονους να έχουν 15 γκολ και 7 ασίστ σε 32 αγώνες; Μάλλον όχι…

Ο ΠΑΟΚ ποντάρει πολλά στην εξέλιξη του Έλληνα διεθνή επιθετικού, που μπορεί να κλείσει τη φετινή πρώτη στην ουσία επαγγελματική σεζόν της καριέρας του, με εξωπραγματικά νούμερα.

Προς το παρόν εξωπραγματική μοιάζει να είναι και η άνοδος της «μετοχής» του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο. Η γνωστή και έγκυρη ιστοσελίδα «transfermarkt» την κοστολογεί από σήμερα στα 10.000.000 ευρώ.

Στην Τούμπα θεωρούν και πιστεύουν ότι το καλοκαίρι μπορεί να φέρει πολλά περισσότερα στο ταμείο της ομάδας σε μια ενδεχόμενη πώληση του.

Αυτό που έχει ενδιαφέρον είναι η πορεία της «μετοχής» για το «next big thing» του ελληνικού ποδοσφαίρου, τον οποίο η φημισμένη L’Equipe συμπεριέλαβε στους 50 κορυφαίους επιθετικούς κάτω των 20 ετών.

Τον Αύγουστο του 2020 η χρηματιστηριακή αξία του μετρήθηκε στις 400.000 ευρώ και τον Οκτώβριο του ίδιου έτους ανήλθε στα 4.000.000 ευρώ, καθώς είχαν προηγηθεί οι εμφανίσεις με τη φανέλα του ΠΑΟΚ και τα γκολ εναντίον της Μπεσίκτας και της Μπενφίκα.

O Τζόλης είναι αυτή την στιγμή το πιο «γερό χαρτί» του «Δικεφάλου» και στην πρώτη θέση της σχετικής λίστας, ενώ σημαντική είναι η βελτίωση του Ινγκι Ινγκασον, ο οποίος χάρη στη σταθερά καλή παρουσία του στα φετινά παιχνίδια έχει φτάσει στα 6.000.000 ευρώ!

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα