O Tζόλης έγραψε ιστορία με το 5-5-5 (vids)

O Tζόλης έγραψε ιστορία με το 5-5-5 (vids)

Αντώνης Σαούλης
O Tζόλης έγραψε ιστορία με το 5-5-5 (vids)

bet365

Ο Χρήστος Τζόλης σκόραρε δύο ακόμα γκολ και πλέον είναι ο μοναδικός παίκτης στην ιστορία του ΠΑΟΚ που έχει καταφέρει το 5-5-5.

Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Γενιά του 2002. Ακόμα 20 ετών δεν είναι. Ο Χρήστος Τζόλης όμως όχι μόνο είναι το next big thing του ΠΑΟΚ (δεδομένο αυτό) αλλά και του ελληνικού ποδοσφαίρου. Από την περσινή σεζόν που μπήκε για τα καλά στην πρώτη ομάδα μέχρι και χθες (το ματς Κυπέλλου με την Λαμία) η εξέλιξή του είναι εκπληκτική.

Ο Χρήστος Τζόλης λοιπόν σε ηλικία 19 ετών έγραψε ξανά το όνομά του στην ιστορία του ΠΑΟΚ σύμφωνα με το soccerbase.gr. Αυτήν την φορά ως ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του συλλόγου που κατάφερε το 5-5-5 μέσα σε μία σεζόν. Τι εννοούμε με το 5-5-5;

  • 5 γκολ στο πρωτάθλημα
  • 5 γκολ στην Ευρώπη
  • 5 γκολ στο Κύπελλο

Ο 19χρονος επιθετικός του «Δικέφαλου του Βορρά» με τα δύο γκολ επί της Λαμίας έφτασε τα 15 στο σύνολο φέτος. Σε 31 ματς (σε όλες τις διοργανώσεις) το κοντέρ του μικρού γράφει 15 γκολ και 7 ασίστ! Αμεση συμμετοχή δηλαδή σε 22 γκολ του φετινού ΠΑΟΚ. Not bad.

Ο Χρήστος Τζόλης έχει μπροστά του άλλα 18 ματς (15 στο πρωτάθλημα + 3 στο Κύπελλο μιας και ο ΠΑΟΚ λογικά θα προκριθεί μετά το 5-2 επί της Λαμίας) για την στατιστική του!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα