Επιμένουν οι Βέλγοι: «Ο Κρμέντσικ και η πιθανή μεταγραφή Τζόλη»

Σταύρος Σουντουλίδης
Επιμένουν οι Βέλγοι: «Ο Κρμέντσικ και η πιθανή μεταγραφή Τζόλη»

bet365

Στο Βέλγιο αναφέρονται εκ νέου στο μέλλον του Μάικλ Κρμέντσικ στην Κλαμπ Μπριζ και επιμένουν να συνδέουν τον Τσέχο επιθετικό με το ενδιαφέρον των πρωταθλητών για τον Χρήστο Τζόλη.

Οι καλές ομολογουμένως εμφανίσεις του Μάικλ Κρμέντσικ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ έχουν προκαλέσει το ενδιαφέρον των βελγικών ΜΜΕ, που συχνά πυκνά αναφέρονται στον Τσέχο επιθετικό, ο οποίος ανήκει στην Κλαμπ Μπριζ και αγωνίζεται δανεικός στην ομάδα της Θεσσαλονίκης μέχρι το τέλος της σεζόν.

Μετά και τις πρόσφατες δηλώσεις του Μάικλ Κρμέντσικ περί παραμονής του στην Τούμπα, την Παρασκευή (12/2) η ιστοσελίδα «Hln.be» αναφέρει ότι για να συμβεί αυτό θα πρέπει ο ΠΑΟΚ να πληρώσει ένα ποσό στους πρωταθλητές Βελγίου, ενώ στέκεται και στον ενδιαφέρον για τον Χρήστο Τζόλη, παρά το κατηγορηματικό «όχι» των «ασπρόμαυρων» πριν από μερικές εβδομάδες.

«Ο Κρμέντσικ δεν έχει μέλλον στην Κλαμπ Μπριζ, αλλά ο ΠΑΟΚ θα πρέπει να πληρώσει ένα ποσό για τη μεταγραφή του Τσέχου, για τον οποίο η Μπριζ είχε δαπανήσει έξι εκατομμύρια ευρώ το περσινό καλοκαίρι. Ο Κρμέντσικ ίσως εμπλακεί σε μία πιθανή μεταγραφή του στόχου της ομάδας, Χρήστου Τζόλη το επόμενο καλοκαίρι», ανέφερε το εν λόγω δημοσίευμα. Και συμπλήρωνε: «Η ομάδα πρόσφερε 8 εκατομμύρια ευρώ και τον Κρμέντσικ στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, σύμφωνα με ελληνικές πηγές, αλλά η πρόταση δεν έγινε δεκτή από τους Έλληνες. Αυτό, ίσως να αλλάξει σε λίγους μήνες».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα