ΠΑΟΚ: Νέο μήνυμα παραμονής από Κρμέντσικ! (pic)

ΠΑΟΚ: Νέο μήνυμα παραμονής από Κρμέντσικ! (pic)

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Νέο μήνυμα παραμονής από Κρμέντσικ! (pic)

bet365

Ο Τσέχος επιθετικός δείχνει ξεκάθαρα την επιθυμία του να παραμείνει στον ΠΑΟΚ και μετά το τέλος του εξάμηνου δανεισμού του από την Κλαμπ Μπριζ.

Ο Μάικλ Κρμέντσικ ήρθε στον ΠΑΟΚ στις αρχές Ιανουαρίου και μέσα σε σχεδόν ενάμιση μήνα έχει κατορθώσει να στρέψει πάνω του όλους τους προβολείς.

Με τα πέντε γκολ και την εν γένει παρουσία στα δέκα παιχνίδια, που έχει δώσει με την «ασπρόμαυρη» φανέλα, ο Τσέχος επιθετικός έχει πείσει τους ανθρώπους της ομάδας ότι αξίζει να κινηθούν προς την κατεύθυνση της παραμονής και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Στο Βέλγιο θεωρούν πως μετά και την απόκτηση του Μπας Ντοστ δεν υπάρχει χώρος στο ρόστερ της Κλαμπ Μπριζ για τον υψηλόσωμο επιθετικό, ο οποίος μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Λαμία για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, έστειλε το πρώτο μήνυμα παραμονής του στην Τούμπα.

Το τελευταίο διάστημα ο Κρμέντσικ δέχεται δεκάδες μηνύματα από φίλους του «Δικεφάλου» στα social media. Απαντώντας σε ένα μήνυμα παρότρυνσης από οπαδό του ΠΑΟΚ φρόντισε να εκφράσει εκ νέου τη διάθεση και την πίστη για παραμονή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Οι πρωταθλητές Βελγίου δαπάνησαν τον περασμένο Ιανουάριο 6 εκατ. ευρώ για να αποκτήσουν τον 27χρονο σέντερ φορ από τη Βικτόρια Πλζεν και ο Όλαφ Ρέμπε έχει ξεκινήσει ένα πρώτο γύρο διαπραγματεύσεων με τους παράγοντες της Κλαμπ Μπριζ, καθώς στο συμβόλαιο του δεν υπάρχει ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα