Λαμία – ΑΕΛ: Οι «βυσσινί» είχαν παίκτες να κατεβάσουν

Gazzetta team
Λαμία – ΑΕΛ: Οι «βυσσινί» είχαν παίκτες να κατεβάσουν

bet365

Η Λάρισα διέθετε στην αποστολή 13 ποδοσφαιριστές (οι 3 γκολκίπερ) που δεν τους είχε γίνει ανάκληση δελτίων, ενώ θα μπορούσε, θεωρητικά, να καλέσει στη Λαμία όσους ήταν εκτός αλλά υγιείς
Μεγάλη συζήτηση έχει «σηκώσει» η μη διεξαγωγή του σημερινού (6/2) αγώνα της Λαμίας με την ΑΕΛ, με αφορμή την απόφαση των «βυσσινί» να χρησιμοποιήσουν τους παίκτες στους οποίους η ΕΠΟ έκανε ανάκληση των δελτίων τους, που είναι και οι χειμερινές της μεταγραφές.
Ενα από τα ερωτήματα που υπάρχουν είναι εάν μπορούσε η Λάρισα να κατεβάσει ομάδα χωρίς εκείνους και η απάντηση είναι καταφατική. Ναι μεν στην αρχική ενδεκάδα που δήλωσε υπήρχαν 7 νέοι (Μπεν Χατίρα, Γιακιμόφσκι, Χουσίνο, Μαξιμένκο, Ακούνια, Κολομπίνο, Γκράουρ) και ακόμη 2 ήταν στον πάγκο (Τσόσιτς,Καρανίκας, ο Μουκάντζο έμεινε εκτός 20άδας), όμως οι «βυσσινί» είχαν στην αποστολή ακόμη 13, εκ των οποίων πάντως οι 3 ήταν τερματοφύλακες (Ναγκί, Μπάγιτς). Και αναφερόμαστε στην αποστολή που ταξίδεψε στη Λαμία και απαρτίζονταν από 22 παίκτες.
Ετσι θα μπορούσε να κατεβάσει ομάδα και πιο συγκεκριμένα τους Μπάγιτς (επειδή αυτός είχε δηλωθεί) Μπέρτο, Ζίζιτς, Ηλιάδη, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιά, Τρούγιτς, Πινακά, Ντουρμισάι, Νούνιτς. Με 9 ξεκινάει μία αναμέτρηση και με 7 διακόπτεται.
Πάντως τόσο αυτό το ενδεχόμενο, όσο και η περίπτωση να φέρουν από τη Λάρισα όσους είχαν μείνει εκτός αποστολής και ήταν υιγείς, δεν τη συζήτησαν καθόλου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα