ΑΕΛ: Εκτός Μιχαήλ, Σπαρβ

ΑΕΛ: Εκτός Μιχαήλ, Σπαρβ

Gazzetta team
ΑΕΛ: Εκτός Μιχαήλ, Σπαρβ

bet365

Ο Ελληνας στόπερ και ο Φιλανδός χαφ δεν υπολογίζονται για το αυριανό ματς της Λαμίας. Η απουσία του δεύτερου δεν σχετίζεται με την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα, καθώς δόθηκαν οι απαραίτητες εξηγήσεις

Χωρίς απρόοπτα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για το αυριανό (6/2) κρίσιμο ματς της Λαμίας. Εκτός έμειναν οι ανέτοιμοι Μιχαήλ, Σπαρβ, ενώ ο αποκλεισμός του Φιλανδού δεν συγχέεται με την αναστάτωση που προκλήθηκε πρόσφατα γύρω από το μέλλον του στη Λάρισα.

Η τοποθέτηση του διεθνή χαφ στο gazzetta.gr σε συνάρτηση με τις εξηγήσεις που δόθηκαν κατ' ιδίαν, φαίνεται πως «έκλεισαν» μια για πάντα το ζήτημα που δημιουργήθηκε με αφορμή τα όσα του αποδόθηκαν στην πατρίδα του.

Η αποστολή των «βυσσινί» (για πρώτη φορά συμπεριλήφθηκε ο μπακ Γκρο) είναι η εξής: Μπάγιτς, Ναγκί, Σουλούκος, Καρανίκας, Ακούνια, Ηλιάδης, Μπέρτος, Μιλοσάβλιεβιτς, Νικολιάς, Πινακάς, Νούνιτς, Κολομπίνο, Τσόσιτς, Ζίζιτς, Ντουρμισάι, Μπεν Χατίρα, Χουσίνιο, Μαξιμένκο, Γιακιμόφσκι, Γκρορ, Τρούγιτς, Μουκάντζα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα