Παναθηναϊκός: Η νύχτα του Μεντόζα!

Παναθηναϊκός: Η νύχτα του Μεντόζα!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Η νύχτα του Μεντόζα!

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα παλεύει μέχρι και το τελευταίο διαθέσιμο λεπτό την μεταγραφή του Στίβεν Μεντόσα από την Αμιάν και τα ξημερώματα της Τρίτης η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά!

Σανκαρέ, Νγκμπακοτό, Νιάς. Όλα έδειχναν πως αυτές θα είναι οι τρεις μεταγραφές του Παναθηναϊκού στην χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Το απόγευμα της Δευτέρας, δημοσιογράφος από την Κολομβία που έχει επαφή με τον ποδοσφαιριστή, ανέφερε πως ο διεθνής άσος θα παραμείνει στην Αμιάν.

Οι πληροφορίες έδειχναν πως το σίριαλ είχε ολοκληρωθεί, ωστόσο, το «τριφύλλι» συνεχίζει μέχρι και αυτή την ώρα να παλεύει για την ανατροπη, κάνει ότι μπορεί για να ντύσει στα πράσινα τον έμπειρο εξτρέμ! Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Η υπόθεση αναμένεται να ξεκαθαρίσει τα ξημερώματα της Τρίτης...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα