Άρης: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Μπρούνο

Άρης: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Μπρούνο

Gazzetta team
Άρης: Ανακοίνωσε τη συμφωνία με Μπρούνο

bet365

Επίσημο χαρακτήρα απέκτησε η συμφωνία του Άρη με τον Μπρούνο καθώς η ΠΑΕ κοινοποίησε τη συνεργασία και την υπογραφή συμβολαίου διάρκειας 2.5 χρόνων.

Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός αναμένεται αύριο (2/2) στη Θεσσαλονίκη για να ενσωματωθεί στην ομάδα και να μπει άμεσα σε πρόγραμμα προπονήσεων. Θα προηγηθούν οι ιατρικές και κυρίως οι εργομετρικές εξετάσεις οι οποίες θα δείξουν στον Άκη Μάντζιο τη φυσική κατάσταση του ποδοσφαιριστή. Η ΠΑΕ Άρης ανακοίνωσε τη συμφωνία με τον Μπρούνο τονίζοντας ότι… «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Bruno Felipe Souza Da Silva, όπως είναι το πλήρες όνομά του. Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μέσος, που γεννήθηκε στις 26 Μαΐου 1994 στο Sao Paulo και υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων με την ομάδα μας, έχει φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, του Ατρομήτου, της Austria Lustenau και της LASK

Bruno Felipe, η οικογένεια του ΑΡΗ σε καλωσορίζει και σου εύχεται δύναμη, υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας!».

Κατ’ αυτόν τον τρόπο ολοκληρώθηκε ένα φλερτ το οποίο κρατά από τον Γενάρη του 2019 καθώς τότε ο Άρης προσπάθησε για πρώτη φορά να αποκτήσει τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, όταν δηλαδή τα δικαιώματά του ανήκαν στην αυστριακή Λασκ. Στις μεταγραφικές περιόδους που ακολούθησαν, οι «κίτρινοι» επίσης εκδήλωσαν ενδιαφέρον για να φτάσουμε στην παραμονή της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου και την αποδέσμευση του παίκτη από τον Ολυμπιακό. Ο Άρης δεν εγκατέλειψε ποτέ την προσπάθεια απόκτησης του παίκτη, είχε να αντιμετωπίσει και το ενδιαφέρον του Ατρόμητου – κατά δήλωση του Νταμίρ Κάναντι – και τον έπεισε για να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2.5 χρόνων.

Ο Μπρούνο άρχισε την ευρωπαϊκή καριέρα του στη Λουστενάου (2015-17) όπου σε 60 αγώνες σημείωσε 13 τέρματα κι έδωσε εννιά ασίστ. Ακολούθησαν οι 21 αγώνες με τη φανέλα της Λασκ (σ. σ. ένα γκολ, δύο ασίστ), ενώ για ενάμιση έτος φόρεσε τη φανέλα του Ατρόμητου «χτίζοντας» το όνομά του με 45 παιχνίδια, τέσσερα γκολ και επτά ασίστ. Στον Ολυμπιακό χρησιμοποιήθηκε σε 12 αγώνες, στον τελευταίο ενάμιση χρόνο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα