Άρης: Έκλεισε τον Μπρούνο για συμβόλαιο 2.5 ετών!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Έκλεισε τον Μπρούνο για συμβόλαιο 2.5 ετών!

bet365

Ο 26χρονος Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έμεινε ελεύθερος από τον Ολυμπιακό και συμφώνησε για 2.5 χρόνια συμβόλαιο με την ομάδα του Άρη!

Ο Άρης προχώρησε σε μια εξαιρετικά ουσιαστική κίνηση στην… εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου με τη συμφωνία του με τον Μπρούνο για συμβόλαιο διάρκειας 2,5 χρόνων! Ένα φλερτ δύο χρόνων (!) μετουσιώθηκε καθώς ο 27χρονος χαφ βρίσκεται στο στόχαστρο του Άρη εδώ και τουλάχιστον δύο χρόνια. Για την ακρίβεια, από το καλοκαίρι του 2019 και σε τουλάχιστον τρεις μεταγραφικές περιόδους, οι «κίτρινοι» προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή αλλά δεν το είχαν καταφέρει. Ο Μπρούνο ουδέποτε έπαψε να απασχολεί τον Άρη. Φέτος στον Ολυμπιακό περιορίστηκε σε μόλις τρεις συμμετοχές, δεν είχε ρόλο και θέση στο πλάνο του Πέδρο Μαρτίνς και υπό αυτές τις συνθήκες οι δύο πλευρές συζήτησαν την προοπτική λύσης της συνεργασίας τους. Όπως σημείωσε η ΠΑΕ Άρης, ο Μπρούνο εξασφάλισε την ελευθέρας του από τον Ολυμπιακό και η συμφωνία με τον Άρη προβλέπει συνεργασία διάρκειας 2.5 χρόνων.

Ο ΑΛ ΤΑΜΑΡΙ ΕΦΕΡΕ… ΜΠΡΟΥΝΟ

Ενδεχομένως στον Άρη να μην έμπαιναν σε διαδικασία νέων επαφών με τον Μπρούνο, αν προχωρούσε η περίπτωση του Μούσα Αλ Ταμάρι. Το gazzetta.gr έγραψε κατ’ επανάληψη ότι οι «κίτρινοι» είχαν συμφωνήσει με τον 24χρονο Ιορδανό ποδοσφαιριστή, όχι όμως και με τη Λέουβεν η οποία έχει τα δικαιώματά του. Στις τελευταίες επαφές του Άρη με τη βελγική ομάδα, οι Θεσσαλονικείς πρότειναν τον δανεισμό του ποδοσφαιριστή με option αγοράς το καλοκαίρι του 2021 με ποσό 1.000.000 ευρώ. Η Λέουβεν θέλησε να κάνει απόσβεση επί του συνόλου της επένδυσής της και ζήτησε 1.5 εκατομμύρια ευρώ. Διαπιστώθηκε ότι δεν μπορεί να βρεθεί σημείο ταύτισης κι έτσι διακόπηκαν οι συζητήσεις.

Υπό αυτές τις συνθήκες, ο Άρης προχώρησε στην περίπτωση του Βραζιλιάνου η οποία εμπεριέχει χαμηλότερο ρίσκο σε σχέση με αυτή του Αλ Τάμαρι καθώς είναι ποδοσφαιριστής ο οποίος γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα, ξέρει τη φιλοσοφία του Άρη. Στην πραγματικότητα, σε επίπεδο χαρακτηριστικών, δεν τίθεται ζήτημα σύγκρισης μεταξύ των δύο παικτών καθώς άλλα στοιχεία διαθέτει ο Ιορδανός και άλλα ο Μπρούνο.

Ο Μπρούνο φέτος έχει αγωνιστεί σε 3 ματς ενώ για ένα διάστημα περίπου 2 μηνών ταλαιπωρήθηκε για τα καλά με κορονοϊό αλλά επανήλθε. Με τον Ολυμπιακό έχει παίξει σε 12 ματς ενώ στην καριέρα του θήτευσε και στον Ατρόμητο με 45 αγώνες με 4 γκολ και 7 ασίστ. Κυρίως είναι μεσοεπιθετικός παρότι στον Ολυμπιακό είχε παίξει και ως δεξί μπακ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα