Κάναντι: «Ηθελα τον Μπρούνο στον Ατρόμητο, εκείνος επέλεξε τον Αρη γιατί είναι μεγαλύτερο κλαμπ»

Gazzetta team
Κάναντι: «Ηθελα τον Μπρούνο στον Ατρόμητο, εκείνος επέλεξε τον Αρη γιατί είναι μεγαλύτερο κλαμπ»

bet365

Ο τεχνικός του Ατρόμητου μίλησε για την προσπάθειά του να πάρει τον Βραζιλιάνο πίσω στους Περιστεριώτες, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός όμως προτίμησε να συνεχίσει στους «κίτρινους»
Για την προσπάθεια του Ατρόμητου να μπει στα play off, αλλά και τον Μπρούνο που θα συνεχίσει στον Αρη μίλησε ο Νταμίρ Κάναντι στο Metropolis. Ο Αυστριακός τεχνικός ήταν εκείνος που έφερε τον 27χρονο μεσοεπιθετικό στην Ελλάδα, τον Γενάρη του 2018, και ανέφερε πως τον ήθελε ξανά στους Περιστεριώτες, όμως ο Βραζιλιάνος επέλεξε να συνεχίσει στους «κίτρινους». «Είναι μια δύσκολη πρόκληση για εμάς να βρεθούμε στα πλέι οφ. Έχουμε βελτιωθούμε σε μεγάλο βαθμό και πιστεύουμε ότι μπορούμε να καταφέρουμε να είμαστε στο τέλος στα πλέι οφ. Το βασικό που αλλάξαμε ήταν η νοοτροπία μας και βελτιώσαμε την επίθεσή μας και μετά τα Χριστούγεννα παρουσιάζουμε μια πολύ καλή εικόνα. Ο Αστέρας, ο Βόλος, αλλά και ΟΦΗ είναι αντίπαλοί μας για μία θέση τα πλέι οφ. Πλέον, κοιτάμε τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ και μετά το ματς πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό», είπε αρχικά.
Και μετά αναφέρθηκε στον Μπρούνο: «Είμαι ο πρώτος που τον έφεραν στην Ελλάδα, τον ήξερα άλλωστε από την Αυστρία. Είχα δει τότε έναν πολύ καλό παίκτη, τεχνίτη που μπορούσε να παίξει σε πολλές θέσεις. Στον Ατρόμητο τον είχαμε 8άρι και στον Ολυμπιακό τον είδαμε και δεξί μπακ. Έχει γρήγορα αντανακλαστικά και προσαρμοστικότητα. Ο Μπρούνο μπορεί να κινηθεί πολύ εύκολα σε κλειστούς χώρους. Προσπάθησα πάρα πολύ να τον φέρω πίσω στον Ατρόμητο και μιλήσαμε μεταξύ μας. Αυτός επέλεξε τον Άρη γιατί είναι μεγαλύτερο κλαμπ από εμάς και θα πάρει περισσότερα χρήματα. Θα ταιριάξει με τους υπόλοιπους μέσους του Άρη».
Κλείνοντας ρωτήθηκε και για την πρόθεση του Γιώργου Σπανού να απεμπλακεί το καλοκαίρι από τον Ατρόμητο: «Δεν μίλησα με τον κ. Σπανό και το διάβασα ως είδηση από τα σάιτ. Μόνο ο ίδιος μπορεί να απαντήσει σε αυτό και νομίζω έπαιξε ρόλο στην απόφαση του Μπρούνο να μην επιστρέψει στον Ατρόμητο και να πάρει μεταγραφή στον Άρη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα