Παναθηναϊκός: Υπογράφει στην Πάρμα ο Ζαγαρίτης

Παναθηναϊκός: Υπογράφει στην Πάρμα ο Ζαγαρίτης

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Υπογράφει στην Πάρμα ο Ζαγαρίτης

bet365

Ο Βασίλης Ζαγαρίτης θα ταξιδέψει τις επόμενες ώρες στην Ιταλία για να σφραγίσει την μεταγραφή του στην Πάρμα.

Παναιτωλικός - Ολυμπιακός: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και Auto Cash Out*. |21+ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Παναθηναϊκός έχει ανάψει το... πράσινο φως στην Πάρμα για την παραχώρηση του Βασίλη Ζαγαρίτη από το βράδυ της Δευτέρας, όπως διαβάσατε στο gazzetta.gr!

Η εμπλοκή που προέκυψε με τις εγγυήσεις που ζήτησε το Τριφύλλι δεν μπορούσε να χαλάσει το deal και οι δύο σύλλογοι ήταν πάντα σε ανοιχτή γραμμή για να καταλήξουν σε συμφωνία.

Το μόνο, πλέον, που απομένει για την ανακοίνωση της μεταγραφής είναι να περάσει ο 20χρονος μπακ από ιατρικά και να υπογράψει.

Τις επόμενες ώρες ο Ζαγαρίτης αναμένεται να ταξιδέψει στην Ιταλία, όπου θα βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο διάρκειας 3,5 ετών, το οποίο θα του αποφέρει ετησίως ένα ποσό κοντά στις 230.000 ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα