Τα βρίσκουν Παναθηναϊκός και Πάρμα για Ζαγαρίτη

Τα βρίσκουν Παναθηναϊκός και Πάρμα για Ζαγαρίτη

Νίκος Αθανασίου
Τα βρίσκουν Παναθηναϊκός και Πάρμα για Ζαγαρίτη

bet365

Ο Παναθηναϊκός και η Πάρμα ήρθαν πολύ κοντά την Δευτέρα για την παραχώρηση του Βασίλη Ζαγαρίτη και αν δεν αλλάξουν δραματικά τα δεδομένα, το επόμενο 48ωρο ο νεαρός μπακ θα ταξιδέψει για την Ιταλία.

Αρκετά σημαντική ήταν η Δευτέρα για την υπόθεση του Βασίλη Ζαγαρίτη. Ο Παναθηναϊκός και η Πάρμα μετά από νέα πρόταση των Ιταλών ήρθαν πολύ κοντά κατά την διάρκεια της ημέρας και παρά τις όποιες δυσκολίες προέκυψαν στην διαπραγμάτευση, φαίνεται πως η υπόθεση οδηγείται σε happy end για τον νεαρό ποδοσφαιριστή και τους δύο εμπλεκόμενους συλλόγους.

Όπως όλα δείχνουν, ο Ζαγαρίτης αναμένεται το επόμενο 48ωρο να ταξιδέψει στην Ιταλία, να περάσει από ιατρικά και να υπογράψει στους «Παρμέντσι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα