Σε ανοικτή γραμμή Παναθηναϊκός και Πάρμα για την εγγυητική του Ζαγαρίτη

Gazzetta team
Σε ανοικτή γραμμή Παναθηναϊκός και Πάρμα για την εγγυητική του Ζαγαρίτη

bet365

Παναθηναϊκός, Πάρμα και Ζαγαρίτης βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για να βρεθεί λύση στο θέμα που έχει προκύψει και αφορά την εγγυητική για τα τροφεία ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του 19χρονου αριστερού μπακ στους «παρμέτζι».
Πού θα κάτσει η μπίλια στο Σαμπντόρια - Ουντινέζε; Στη bwin το ζεις με Build A Bet κι αμέτρητες επιλογές! |21+

Μπορεί η μεταγραφή του Βασίλη Ζαγαρίτη στην Πάρμα να εμφανιζόταν ως σχεδόν τελειωμένη με τον Λάζλο Μπόλονι μάλιστα να το επιβεβαιώνει στις δηλώσεις του, αλλά όπως σας είχε ενημερώσει το gazzetta.gr υπήρχαν κάποιες λεπτομέρειες που θα έπρεπε να διευθετηθούν ώστε ο νεαρός άσος να μετακομίσει στην Ιταλία.

Συγκεκριμένα, οι «πράσινοι» έχοντας στην άκρη του μυαλού τους και την περίπτωση του Σωτήρη Νίνη, είχαν ζητήσει από τους «παρμέτζι» μια εγγυητική επιστολή, η οποία θα διασφάλιζε την καταβολή των 400.000 ευρώ μέχρι τις 15 Φεβουαρίου.

Η απάντηση όμως, της ιταλικής ομάδας ήταν αρνητική κάτι που σημαίνει πως αυτή την στιγμή ο Παναθηναϊκός δεν πρόκειται να ανάψει το πράσινο φως για την παραχώρησή του. Για τον λόγο αυτό οι τρεις εμπλεκόμενες πλευρές (οι δύο σύλλογοι και η πλευρά του ποδοσφαιριστή) βρίσκονται σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας για να υπάρξει λύση και ο παίκτης να μετακομίσει από τώρα στο «'Ενιο Ταρντίνι».

Σε διαφορετική περίπτωση ο Ζαγαρίτης θα συνεχίσει να προπονείται με το γκρουπ των παικτών που δεν υπολογίζεται από τον τεχνικό του «τριφυλλιού».

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα