Λούκας Σάσα: «Αφού το θέλουμε και οι δύο είναι εύκολο να έρθουμε σε συμφωνία»

Λούκας Σάσα: «Αφού το θέλουμε και οι δύο είναι εύκολο να έρθουμε σε συμφωνία»

Gazzetta team
Λούκας Σάσα: «Αφού το θέλουμε και οι δύο είναι εύκολο να έρθουμε σε συμφωνία»

bet365

Ο Λούκας Σάσα επιβεβαίωσε ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα στις συζητήσεις του με τον Θόδωρο Καρυπίδη για την επέκταση του συμβολαίου του έως το καλοκαίρι του 2023.

Πρόσφατα ο Βραζιλιάνος μέσος συναντήθηκε με τον Θόδωρο Καρυπίδη όπου επιβεβαιώθηκε η πρόθεση επέκτασης της συνεργασίας τους και η τελική συζήτηση για το μέλλον του Βραζιλιάνου μέσου θα γίνει με την άφιξη του ατζέντη στη Θεσσαλονίκη. Ωστόσο, το gazzetta.gr είχε σημειώσει ότι μετά την απόσταση που διαπιστώθηκε στην πρώτη συζήτηση που έγινε το περασμένο καλοκαίρι, στη νέα επαφή που πραγματοποιήθηκε, δημιουργήθηκαν συνθήκες συμφωνίας. Ο ίδιος ο Λούκας Σάσα, με δηλώσεις του στα κανάλια Novasports, επιβεβαίωσε ότι… «θέλω να μείνω, το έδειξα στον πρόεδρο και εκείνος με θέλει για πολλά χρόνια εδώ. Δεν έχουμε έρθει ακόμα σε συμφωνία αλλά από τη στιγμή που θέλουμε και οι δύο, πιστεύω ότι είναι πιο εύκολο να καταλήξουμε σε συμφωνία».

Ο έμπειρος μέσος αναφέρθηκε επίσης τόσο στον αγώνα με τον Βόλο όσο και σ’ αυτόν που προηγήθηκε με τη Λαμία. «Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, όμως οι ήττες είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Έχουμε τόσα πολλά παιχνίδια μπροστά μας. Το αφήσαμε πίσω, μάθαμε από τα λάθη μας και συγκεντρωνόμαστε στον Βόλο. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι ξανά, έχουν καλή ποιότητα, το δείχνουν παίζουν δυνατά. Μπροστά μας έχουμε ένα δύσκολο πρόγραμμα. Είναι ώρα να μιλήσει το ρόστερ μας. Έχουμε πολλά παιχνίδια, είναι κάπως περίπλοκο το πρόγραμμα, έχουμε μια ομάδα γεμάτη με παίκτες σε πολλές θέσεις και μπορούμε να ανταποκριθούμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα