Άρης και Λούκας Σάσα μείωσαν την απόσταση και πλησιάζουν στη συμφωνία

Άρης και Λούκας Σάσα μείωσαν την απόσταση και πλησιάζουν στη συμφωνία

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης και Λούκας Σάσα μείωσαν την απόσταση και πλησιάζουν στη συμφωνία

bet365

Η επέκταση του συμβολαίου του Λούκας Σάσα για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη, είναι η βασική προτεραιότητα του Άρη, οι δύο πλευρές έχουν καλύψει σημαντικό μέρος της οικονομικής διαφοράς και καλλιεργούν συνθήκες συμφωνίας.

Το συμβόλαιο του 30χρονου Βραζιλιάνου μέσου λήγει το προσεχές καλοκαίρι και η τελευταία – και προφανώς καταλυτική – συζήτηση μεταξύ των δύο πλευρών θα γίνει με την επιστροφή του από την πατρίδα του. Η αλήθεια είναι ότι το κλίμα άλλαξε άρδην σε σχέση με τις επαφές που προηγήθηκαν τον περασμένο Σεπτέμβριο όταν και διαπιστώθηκε σημαντική οικονομική διαφορά. Ακολούθησαν κι άλλες συζητήσεις και σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, με αμοιβαίες υποχωρήσεις, καλύφθηκε σημαντικό μέρος της απόστασης. Οριστική εξέλιξη θα σημειωθεί στα τέλη του μήνα όπου ο Λούκας Σάσα θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη καθώς μετέβη για τις ημέρες των Χριστουγέννων στην πατρίδα του. Στο τραπέζι βρίσκεται η προοπτική διετούς επέκτασης του συμβολαίου του.

Ο Λούκας Σάσα ήρθε στη Θεσσαλονίκη το καλοκαίρι του 2019 με σκοπό να αντικαταστήσει τον Μανώλη Σιώπη και η ορθότητα της συγκεκριμένης επιλογής διαπιστώθηκε από τις πρώτες συμμετοχές του, διότι πολύ γρήγορα εξελίχθηκε σε βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας. Μετράει 56 συμμετοχές με τη φανέλα του Άρη, σημείωσε πέντε τέρματα ενώ έχει δώσει και μία ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα