Άρης και Λούκας Σάσα θέλουν να συνεχίσουν μαζί!

Άρης και Λούκας Σάσα θέλουν να συνεχίσουν μαζί!

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης και Λούκας Σάσα θέλουν να συνεχίσουν μαζί!

bet365

Η σημερινή (31/12) συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Λούκας Σάσα ανέδειξε το καλό κλίμα που υπάρχει στη συζήτηση για τη διετής επέκταση του συμβολαίου του και στις αρχές του χρόνου θα πραγματοποιηθεί μία ακόμη με τον ατζέντη του Βραζιλιάνου μέσου.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Άρης και Λούκας Σάσα ήδη έκαναν βήματα με σκοπό την επέκταση της συνεργασίας τους έως το καλοκαίρι του 2023. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η σημερινή (31/12) συνάντηση του Θόδωρου Καρυπίδη με τον Βραζιλιάνο μέσο στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκαν αγωνιστικά θέματα και επιβεβαιώθηκε η κοινή επιθυμία για συνεργασία. Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης θέλει τον Λούκας Σάσα, ενώ ο έμπειρος μέσος είναι ικανοποιημένος από τις συνθήκες συνεργασίας, του αρέσει το περιβάλλον του Άρη και εξέφρασε την επιθυμία παραμονής του.

Η τελική συζήτηση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές του νέου έτους καθώς αναμένεται στη Θεσσαλονίκη ο ατζέντης του ποδοσφαιριστή, Λέο Κορνασίνι. Πληροφορίες του gazzetta.gr αναφέρουν ότι έχει μειωθεί η οικονομική απόσταση που χώρισε τις δύο πλευρές στις πρώτες επαφές και πλέον μένει να φανεί αν θα βρεθεί σημείο επαφής ούτως ώστε να υπογραφεί η διετής επέκταση του συμβολαίου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα