Deal και επιστροφή Χιμένεθ στην Α.Ε.Κ.

Deal και επιστροφή Χιμένεθ στην Α.Ε.Κ.

Γιώργος Τσακίρης
Deal και επιστροφή Χιμένεθ στην Α.Ε.Κ.

bet365

Από το πρωί είχατε ενημερωθεί ότι ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν στην pole position για τη τεχνική ηγεσία της Ενωσης και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου αναμένεται να αναλάβει εκ νέου.

Για την τέταρτη θητεία του στον πάγκο της ΑΕΚ ετοιμάζεται ο Μανόλο Χιμένεθ!

Από το πρωί είχατε ενημερωθεί ότι ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός βρισκόταν στην pole position για να αντικαταστήσει τον Μάσιμο Καρέρα, με τον οποίο η Ένωση έλυσε και επίσημα τη συνεργασία της.

Οι κιτρινόμαυροι κατά τη διάρκεια της ημέρας εξέτασαν και άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή του Ασιέρ Γκαριτάνο, ενώ έπαιξε και το όνομα του Χάβι Καγέχα, ωστόσο το φαβορί παρέμενε ο Χιμένεθ.

Η Ένωση έχει φτάσει πλέον σε συμφωνία για 1,5 χρόνο συμβολαίου με τον 56χρονο Σεβιγιάνο προπονητή και απομένουν απλά τα τυπικά για να «σφραγιστεί» η επιστροφή του στην Ένωση, με την οποία κατέκτησε τον τίτλο του πρωταθλήματος το 2018.

Ο Χιμένεθ κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο της Ένωσης τον Οκτώβριο του 2010, παραμένοντας για ένα χρόνο και κατακτώντας το Κύπελλο Ελλάδας. Έπειτα επέστρεψε τον Γενάρη του 2017, παραμένοντας για μιάμιση σεζόν, οδηγώντας την ΑΕΚ στην κατάκτηση του τίτλου έπειτα από 24 χρόνια, ενώ η τρίτη θητεία του ήταν από τον Φεβρουάριο του 2019 ως το τέλος εκείνης της σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα