Επίσημο: Τέλος ο Καρέρα από την ΑΕΚ!

Επίσημο: Τέλος ο Καρέρα από την ΑΕΚ!

Gazzetta team
Επίσημο: Τέλος ο Καρέρα από την ΑΕΚ!

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας της με τον Ιταλό τεχνικό, ο οποίος αποχωρεί έπειτα από ένα χρόνο παρουσίας στον κιτρινόμαυρο πάγκο.

Και επίσημα παρελθόν αποτελεί από τον πάγκο της ΑΕΚ ο Μάσιμο Καρέρα, ένα χρόνο μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Ένωσης.

Η νέα απώλεια βαθμών από τον Βόλο το βράδυ της Δευτέρας βάρυνε ακόμη περισσότερο το κλίμα για τον 56χρονο Ιταλό κόουτς, και όλα έδειχναν πως πλέον μετρούσε ώρες στην Ένωση.

Η ΑΕΚ, άλλωστε, αμέσως είχε ξεκινήσει επαφές τόσο με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος βρίσκεται στην pole position της λίστας για τη διαδοχή, αλλά και με τον Γκουστάβο Πογέτ.

Το μόνο που απέμενε για να πέσουν οι τίτλοι τέλους με τον Καρέρα ήταν η ανακοίνωση των κιτρινόμαυρων, η οποία ήρθε το απόγευμα της Τρίτης (22/12).

Ο Καρέρα αποχωρεί από την ΑΕΚ έπειτα από 50 παιχνίδια στον πάγκο της, κατά τα οποία μέτρησε 27 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Μάσιμο Καρέρα.

Ο Ιταλός προπονητής συμπλήρωσε χθες 50 αγώνες στον πάγκο της ομάδας μας, με απολογισμό 27 νίκες, 12 ισοπαλίες και 11 ήττες. Ανέλαβε την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ πριν από περίπου ένα χρόνο και κάθισε για πρώτη φορά στον κιτρινόμαυρο πάγκο στις 14 Δεκεμβρίου 2019 στον αγώνα με τη Ξάνθη.

Υπό την τεχνική του καθοδήγηση η ΑΕΚ τερμάτισε στην τρίτη θέση του περσινού πρωταθλήματος της Super League, συμμετείχε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό, ενώ επέστρεψε στους ομίλους των ευρωπαϊκών διοργανώσεων μετά την πρόκριση επί της γερμανικής Βόλφσμπουργκ και τη συμμετοχή στους ομίλους του εφετινού UEFA Europa League.

H ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαριστεί τον Μάσιμο Καρέρα για την προσφορά του στην ομάδα μας και του εύχεται κάθε επιτυχία στη συνέχεια της προπονητικής του καριέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα