ΑΕΚ: Φαβορί πάντα ο Χιμένεθ, εξετάζεται και ο Γκαριτάνο!

ΑΕΚ: Φαβορί πάντα ο Χιμένεθ, εξετάζεται και ο Γκαριτάνο!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Φαβορί πάντα ο Χιμένεθ, εξετάζεται και ο Γκαριτάνο!

bet365

Ο Μανόλο Χιμένεθ παραμένει φαβορί για την τεχνική ηγεσία της Ένωσης, ωστόσο υπάρχει και η περίπτωση του Ασιέρ Γκαριτάνο.

Έτοιμη να πάρει την οριστική της απόφαση για τον αντικαταστάτη του Μάσιμο Καρέρα είναι η ΑΕΚ. Η Ένωση ανακοίνωσε και τυπικά τη λύση της συνεργασίας με τον Ιταλό κόουτς και πλέον ο Μανόλο Χιμένεθ φαντάζει το μεγάλο φαβορί για να διαδεχθεί τον Καρέρα, ερχόμενος για τέταρτη φορά στην Ελλάδα προκειμένου να αναλάβει τα ηνία των κιτρινόμαυρων.

Ο Χιμένεθ μπορεί να παραμένει το φαβορί και να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες, ωστόσο υπάρχει και εναλλακτική. Ένα από τα ονόματα που εξετάζονται είναι και εκείνο του Ασιέρ Γκαριτάνο, ο οποίος μέχρι το καλοκαίρι που μας πέρασε βρισκόταν στον πάγκο της Αλαβές. Στο παρελθόν ο 51χρονος Βάσκος προπονητής είχε παραμείνει για μια πενταετία στη Λεγανές, ενώ είχε και ένα πέρασμα για ένα εξάμηνο από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ.

Οι εξελίξεις αναμένονται άμεσα και μένει να φανεί αν η περίπτωση Γκαριτάνο πάρει κεφάλι στην τελική ευθεία έναντι του Χιμένεθ, ο οποίος δείχνει τη δεδομένη στιγμή να είναι κοντά στο να επιστρέψει στην Ένωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα