Θεοδωρίδης - Αλέφαντος: Οι μεγάλες «ερυθρόλευκες» απώλειες του 2020 (vids)

Θεοδωρίδης - Αλέφαντος: Οι μεγάλες «ερυθρόλευκες» απώλειες του 2020 (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Θεοδωρίδης - Αλέφαντος: Οι μεγάλες «ερυθρόλευκες» απώλειες του 2020 (vids)

bet365

Η οικογένεια του Ολυμπιακού και όλη η ποδοσφαιρική Ελλάδα θρήνησε τον χαμό δύο σημαντικών προσωπικοτήτων για τους Πειραιώτες το καλοκαίρι του 2020. Του Σάββα Θεοδωρίδη και του Νίκου Αλέφαντου.
Ο βετεράνος γκολκίπερ του Ολυμπιακού και επί σειρά ετών στέλεχός του «έφυγε» σε ηλικία 85 ετών και ενώ πρόλαβε να γιορτάσει την κατάκτηση του περσινού τίτλου πρωταθλήματος. Ο Σάββας Θεοδωρίδης απεβίωσε - χαρούμενος έχοντας δει ξανά τον Ολυμπιακό πρωταθλητή - στις 17 Αυγούστου του 2020, νικημένος από τα πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας του τα τελευταία χρόνια. Κατέκτησε τίτλους με την ομάδα ως παίκτης αλλά και ως παράγοντάς της και έμεινε μέχρι το τέλος στο πλευρό της με κάθε τρόπο.
Ο Νίκος Αλέφαντος, ο αγαπημένος κυρ Νίκος των Ολυμπιακών, είχε φύγει από τη ζωή δύο περίπου μήνες πριν. Στις 23 Ιουνίου του 2020 στα 81 του χρόνια. Και οι δυό τους έπαιξαν ποδόσφαιρο στον Ολυμπιακό και υπηρέτησαν την ομάδα και από άλλα πόστα.
Οι απώλειές τους αναμφίβολα σημάδεψαν το 2020. Στον Θεοδωρίδη είχε αφιερωθεί το πρωτάθλημα της περασμένης αγωνιστικής σεζόν (κάτι που ειπώθηκε διά στόματος του ίδιου του Βαγγέλη Μαρινάκη) ενώ τη μνήμη του Νίκου Αλέφαντου τίμησε και η Θύρα 7 και με πανό στο γήπεδο Καραϊσκάκη. Και οι δυό τους τώρα θα βλέπουν μαζί από ψηλά την αγαπημένη τους ομάδα...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα