Αλέφαντος: Η ιστορία του «μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα» (vid)

Αλέφαντος: Η ιστορία του «μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα» (vid)

bet365

To gazzetta.gr γυρίζει το ρολόι του χρόνου 21 χρόνια πίσω σε ματς ΑΕΚ-Προοδευτική, όταν ο Νίκος Αλέφαντος εκστόμισε μια από τις πλέον μυθικές ατάκες του. «Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα» με αφορμή μια αλλαγή και όσα ακολουθήσουν στα αποδυτήρια.

Τον Μάρτιο του 1999, η Προοδευτική του Νίκου Αλέφαντου αντιμετωπίζει στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής στο «Νίκος Γκούμας» της ΑΕΚ του Όλεγκ Μπλαχίν. Η ομάδα του Κορυδαλλού στέκεται αξιοπρεπώς στον αγωνιστικό χώρο δίχως όμως να αποφύγει την ήττα με 1-0 με το γκολ του Χρήστου Μαλαδένη στο 64΄.

Η αναμέτρηση επισκιάστηκε αρχικά από το επεισόδιο που είχε ο Νίκος Αλέφαντος με τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή της Προοδευτικής, Γουίλιαμ Μπαρτολομέου, καθώς στον τελευταίο δεν άρεσε το γεγονός πως τον αντικατέστησε.

Μετά την λήξη της αναμέτρησης και κατά την διάρκεια ζωντανής τηλεοπτικής εκπομπής ο Γιώργος Λυκουρόπουλος ζητάει επίμονα ένα σχόλιο από τον τεχνικό της Προοδευτικής για την ένταση που προηγήθηκε στον πάγκο της ομάδας του με αφορμή την αλλαγή του Γουίλιαμ Μπαρτολομέου.

Η συγκεκριμένη ερώτηση δεν άρεσε στον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος επιχείρησε να υποβαθμίσει το περιστατικό.

«Μην επιμένεις τώρα, κουταμάρες. Δεν είδες τι ωραία στα εξηγώ», απαντάει ο Νίκος Αλέφαντος εμφανώς ενοχλημένος για να πει το αμίμητο στη συνέχεια: «Στα εξηγώ ωραία; Μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα, ρε μάθε μπαλίτσα από τον άρχοντα που ρωτάς τι έγινε».

Ο Αντώνης Αντωνόπουλος, τον οποίο ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει προηγουμένως εκθειάσει για το περιεχόμενο των ερωτήσεων του παίρνει τον λόγο και αναφέρεται εκ νέου στο ίδιο θέμα με τον Νίκο Αλέφαντο να απαντάει αυτή τη φορά: «Σας ενδιαφέρει το επεισόδιο ρε παιδιά; σας νοιάζει;».

Δείτε το επικό video με μια από τις πλέον κλασικές ατάκες στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα