Ολυμπιακός: «Έφυγε» ο Σάββας Θεοδωρίδης στα 85 του χρόνια

Ολυμπιακός: «Έφυγε» ο Σάββας Θεοδωρίδης στα 85 του χρόνια

Gazzetta team
Ολυμπιακός: «Έφυγε» ο Σάββας Θεοδωρίδης στα 85 του χρόνια

bet365

Δύσκολες ώρες για την οικογένεια του Ολυμπιακού καθώς ο βετεράνος γκολκίπερ και επί σειρά ετών στέλεχος και επίτιμος πρόεδρος του συλλόγου, Σάββας Θεοδωρίδης, απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών.
Ο «Θρύλος» του Ολυμπιακού με τους πολλούς τίτλους στο παλμαρέ του ως παίκτης αλλά και ως παράγοντας και την δική του ξεχωριστή πορεία «έφυγε» την Δευτέρα σε ηλικία 85 ετών και ενώ νοσηλευόταν από την περασμένη εβδομάδα στην εντατική του «Σωτηρία», όντας καταπονημένος από τα χρόνια προβλήματα υγείας του, που τους τελευταίους μήνες έγιναν πιο έντονα. Ο θάνατος του 85χρονου Σάββα Θεοδωρίδη προκαλεί μεγάλη θλίψη στις τάξεις του Ολυμπιακού αλλά και όλης της ελληνικής ποδοσφαιρικής κοινότητας.
Ο Σάββας Θεοδωρίδης γεννήθηκε στις 18 Φεβρουαρίου 1935 στους Αμπελόκηπους και άρχισε το ποδόσφαιρο σε νεαρή ηλικία. Το έκανε στην Αθλητική Ένωση Αμπελοκήπων. Το 1953, σε ηλικία 18 ετών, πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό, στον οποίο αγωνίστηκε έως το 1962. Κατέκτησε ως παίκτης πέντε σερί πρωταθλήματα (από το 1955 έως το 1959) και ισάριθμα Κύπελλα, ενώ με τη φανέλα της Εθνικής μας ομάδας αγωνίστηκε σε 12 αναμετρήσεις. Πρόλαβε να δει τον Ολυμπιακό πρωταθλητή Ελλάδας και φέτος, ενώ ο Βαγγέλης Μαρινάκης του αφιέρωσε τον τίτλο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα