ΑΕΚ: Η μάχη της Ένωσης με τον κορονοϊό μετά τα 16 κρούσματα

ΑΕΚ: Η μάχη της Ένωσης με τον κορονοϊό μετά τα 16 κρούσματα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η μάχη της Ένωσης με τον κορονοϊό μετά τα 16 κρούσματα

bet365

Στην ΑΕΚ έχουν πάρει έξτρα μέτρα τόσο στα Σπάτα όσο και στα γραφεία για να μην εξαπλωθεί κι άλλο ο κορονοϊός, τη στιγμή που τα πράγματα εξελίσσονται ικανοποιητικά με τα 16 μέλη που βρέθηκαν θετικά.

Συνολικά 16 κρούσματα μετράει πλέον η ΑΕΚ, καθώς οκτώ ποδοσφαιριστές (Μπακάκης, Μάνταλος, Σβάρνας, Σάκχοφ, Χνιντ, Ινσούα, Τσιγκρίνσκι, Βασιλαντωνόπουλος) έχουν βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό, ενώ το ίδιο έχει συμβεί και με άλλα οκτώ μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο δίνουν μάχη προκειμένου να σταματήσουν την περαιτέρω εξάπλωση του Covid-19, κάτι που έχει βάλει... φρένο στις προπονήσεις.

Όπως αναμενόταν και η προπόνηση της Τρίτης αναβλήθηκε για λόγους ασφάλειας έπειτα από τα έξι νέα κρούσματα που ανακοινώθηκαν τη Δευτέρα. Τα τεστ της Τετάρτης είναι πλέον καθοριστικά, με την ελπίδα πως δεν θα προκύψουν από αυτά κι άλλα θετικά δείγματα. Η ανησυχία ωστόσο παραμένει, όπως είναι λογικό.

Συγκεκριμένα, ο τέταρτος έλεγχος από την επιστροφή της αποστολής από την Ουκρανία θα λάβει χώρα το πρωί της Τετάρτης στις 08:00 στα Σπάτα προκειμένου να υπάρχει χρόνος για να βγουν τα αποτελέσματα ως το απόγευμα, ώστε να μπορεί να πραγματοποιηθεί προπόνηση αν αυτό είναι δυνατό. Σε νέα τεστ θα υποβληθούν την Τετάρτη και τα άτομα των γραφείων της ΠΑΕ.

Εκτός από την προσπάθεια ώστε να μην προκύψουν άλλα κρούσματα, τη δεδομένη στιγμή αυτό που προέχει στην ΑΕΚ είναι η πορεία της υγείας των 16 μελών που έχει βρεθεί θετικοί στον κορονοϊό. Το ιατρικό επιτελείο της ομάδας είναι σε συνεχή επικοινωνία και με τους 16, οι οποίοι παραμένουν φυσικά απομονωμένοι. Τα καλά νέα έχουν να κάνουν με το γεγονός ότι τα πράγματα εξελίσσονται ικανοποιητικά για όλους.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί, ότι πέρα από τα συνεχόμενα τεστ, στην ΑΕΚ παίρνουν τα μέτρα τους και με απολυμάνσεις όλων των χώρων. Το πρωί της Τρίτης έγινε μια τέτοια στα γραφεία του συλλόγου στο Μαρούσι, ενώ αργά το βράδυ της Τρίτης θα γίνει και στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα, που θα είναι και η δεύτερη από την ημέρα που επέστρεψε η αποστολή των κιτρινόμαυρων από την Ουκρανία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα