ΑΕΚ: Θετικοί στον κορονοϊό Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Βασιλαντωνόπουλος!

ΑΕΚ: Θετικοί στον κορονοϊό Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Βασιλαντωνόπουλος!

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: Θετικοί στον κορονοϊό Τσιγκρίνσκι, Ινσούα, Βασιλαντωνόπουλος!

bet365

Ο Ουκρανός στόπερ, ο Αργεντινός μπακ και ο Ελληνας ακραίος οπισθοφύλακας διαγνώστηκαν (και εκείνοι) θετικοί στον Covid-19, όπως και 3 ακόμη μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Η Ενωση μετρά 16 θετικά κρούσματα σε διάστημα λίγων ημερών.
Μεγαλώνει πλέον ο αριθμός των θετικών κρουσμάτων Covid-19 στην ΑΕΚ, καθώς θετικοί στον κορονοϊό διαγνώστηκαν και οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Εμάνουελ Ινσούα, όπως και επιπλέον 3 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.
Πλέον στην Ενωση τις τελευταίες ημέρες έχουν βρεθεί θετικοί 8 ποδοσφαιριστές (εκτός των 3 σημερινών και οι Μπακάκης, Μάνταλος, Σβάρνας, Σάκχοφ, Χνιντ) και ισάριθμα στελέχη της.
Λόγω της παραπάνω εξέλιξης δεν έγινε προπόνηση σήμερα (9/11), ενώ στην αυριανή που είναι προγραμματισμένη για τις 11 το πρωί θα ληφθούν έξτρα μέτρα προστασίας, μέχρι να υπάρξει και ο επόμενος έλεγχος την Τετάρτη (11/11).
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον τρίτο κατά σειρά έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, μετά την επιστροφή της ομάδας από την Ουκρανία, υπήρξαν έξι νέα κρούσματα.
Θετικοί στον ιό Covid-19 βρέθηκαν τρεις ακόμα ποδοσφαιριστές της ομάδας. Πρόκειται για τους Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο και Εμάνουελ Ινσούα. Επίσης θετικά στον ιό ανιχνεύτηκαν και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος. Οι τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά και τα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί κατά την προβλεπόμενη διαδικασία και θα ακολουθήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και νέος έλεγχος. Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα