Καθοριστικά τα τεστ της Τετάρτης στην ΑΕΚ

Καθοριστικά τα τεστ της Τετάρτης στην ΑΕΚ

Gazzetta team
Καθοριστικά τα τεστ της Τετάρτης στην ΑΕΚ

bet365

Δύσκολα θα πραγματοποιηθεί η σημερινή (10/11) προπόνηση της ΑΕΚ, κυρίως για λόγους ασφαλείας μετά τα νέα κρούσματα που ανακοίνωσαν την Δευτέρα (09/11) οι «κιτρινόμαυροι».
Ο αριθμός κρουσμάτων στην ΑΕΚ, έχει μεγαλώσει καθώς την Δευτέρα (09/11) ανακοινώθηκε πως Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος, Εμάνουελ Ινσούα, όπως και επιπλέον 3 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, διαγνώστηκαν θετικοί στον Covid-19.

Το πιθανότερο σενάριο είναι να γίνουν και πάλι τα τεστ πολύ νωρίς το πρωί της Τετάρτης (11/11) ώστε να αποτυπωθεί ακριβώς η εικόνα και να μεταβούν στα Σπάτα όσοι θα έχουν πλέον τέσσερις αρνητικούς ελέγχους μετά το ματς και το ταξίδι στην Ουκρανία για να μην υπάρξει περαιτέρω διασπορά

Τα τεστ της Τετάρτης (11/11) θα είναι καθοριστικά γιατί θα υπάρχει ικανή απόσταση από το ματς με τη Ζόρια και το ταξίδι στην Ουκρανία και έτσι θα δείξει σαφώς πιο ολοκληρωμένη εικόνα της κατάστασης.

Διαβάστε επίσης:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα