ΑΕΚ: Τρία νέα κρούσματα, κανείς ποδοσφαιριστής

ΑΕΚ: Τρία νέα κρούσματα, κανείς ποδοσφαιριστής

Gazzetta team
ΑΕΚ: Τρία νέα κρούσματα, κανείς ποδοσφαιριστής

bet365

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε τρία νέα κρούσματα κορονοϊού από τα τεστ που έγιναν το Σάββατο. Κανένα από αυτά δεν αφορά ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Το Σάββατο το απόγευμα όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ υποβλήθηκε σε νέα τεστ ανίχνευσης κορονοϊού έπειτα από τα έξι κρούσματα που είχαν βρεθεί την Παρασκευή και είχαν οδηγήσει σε αναβολή της αναμέτρησης με τον Άρη.

Τα αποτελέσματα έγιναν γνωστά την Κυριακή το απόγευμα και όπως ανακοίνωσε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ, τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος βρέθηκαν θετικά. Πάντως κανένα από αυτά δεν αφορά ποδοσφαιριστή της ομάδας.

Στην ΑΕΚ θα υπάρξουν νέα τεστ τη Δευτέρα, ενώ θα πραγματοποιηθεί απολύμανση τόσο στο προπονητικό κέντρο στα Σπάτα όσο και στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ στο Μαρούσι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μετά τον Μιχάλη Μπακάκη και τα εννιά κρούσματα που προέκυψαν είχαν ακολουθήσει την αποστολή της ομάδας στην Ουκρανία.

Εκτός από τον Μπακάκη, θετικοί από τους ποδοσφαιριστές είχαν βρεθεί από την Παρασκευή και οι Μάνταλος, Σβάρνας, Σάκχοφ και Χνιντ, καθώς και δύο μέλη του τεχνικού επιτελείου.

Η κατάσταση αναμένεται να ξεκαθαρίσει μετά τους νέους ελέγχους τη Δευτέρα και την Τετάρτη καθώς υπάρχει περίπτωση να έχει κάποιος κολλήσει και ακόμα να μην έχει φανεί θετικός. Πάντως μέχρι στιγμής κανείς ποδοσφαιριστής δεν έχει παραπονεθεί στον γιατρό της ΑΕΚ για κάποιο σύμπτωμα.

Η διαδικασία βρίσκεται υπό συνεχή έλεγχο και παρακολούθηση και ως προς τους νοσούντες αλλά και ως προς τα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού και της αποστολής στην Ουκρανία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ AEK ανακοινώνει ότι στον νέο έλεγχο ανίχνευσης κορωνοϊού, στον οποίο υποβλήθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου όλα τα μέλη της αποστολής της ομάδας στην Ουκρανία για τον αγώνα του Europa League με τη Ζόρια, υπήρξαν τρία νέα κρούσματα.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν θετικά στον ιό Covid-19 τρία ακόμα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος, ενώ δεν υπήρξε νέο κρούσμα ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Τα τρία μέλη της ομάδας μας έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί και θα ακολουθήσει μέσα στο προβλεπόμενο διάστημα και νέος έλεγχος τόσο του ποδοσφαιρικού τμήματος, όσο και των υπόλοιπων μελών που ακολούθησαν την αποστολή για τον αγώνα με τη Ζόρια.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα