Super League Interwetten: Τα γκολ και οι φάσεις της 6ης αγωνιστικής (vids)

Gazzetta team
Super League Interwetten: Τα γκολ και οι φάσεις της 6ης αγωνιστικής (vids)

bet365

Μόλις τρία παιχνίδια είχαμε αυτό το Σαββατοκύριακο για την 6η αγωνιστική, καθώς υπήρξαν και αναβολές ακόμα 3, ενώ την Δευτέρα υπάρχει το Ατρόμητος-Παναιτωλικός. Δείτε τα γκολ και τις φάσεις των τριών αναμετρήσεων.

Με τρεις αναβολές, οι δύο λόγω κορονοϊού και η μία λόγω Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού διεξήχθη το Σαββατοκύριακο η 6η αγωνιστική της Super League Interwetten. Για την ακρίβεια τα κρούσματα στον Άρη ανέβαλαν το ΑΕΛ-Άρης, ενώ για τον ίδιο λόγο δεν έγινε και το Απόλλωνας Σμύρνης – Λαμία. Η τρίτη αναβολή όπως αναφέραμε είχε να κάνει με τον αγώνα των «ερυθρολεύκων» με την Πόρτο στο Ντραγκάο και έτσι δεν διεξήχθη το ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός.

Έτσι αυτό το Σαββατοκύριακο είχαμε μόλις 3 παιχνίδια, ενώ η η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Δευτέρας ανάμεσα στον Ατρόμητο και τον Παναιτωλικό. Στα τρία παιχνίδια είχαμε το Σάββατο την ισοπαλία στον αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Βόλο στο ΟΑΚΑ (1-1), τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΟΦΗ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» (1-1), ενώ στους «Ζωσιμάδες» η ΑΕΚ επικράτησε του ΠΑΣ με 1-0. Δείτε τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις στους τρεις αγώνες που διεξήχθησαν το Σαββατοκύριακο.

Παναθηναϊκός-Βόλος 1-1

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 1-0

ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα