Αναβλήθηκε κι επίσημα το Απόλλων Σμύρνης-Λαμία λόγω κορονοϊού

Gazzetta team
Αναβλήθηκε κι επίσημα το Απόλλων Σμύρνης-Λαμία λόγω κορονοϊού

bet365

Με ανακοίνωσή της η Super League Interwetten, γνωστοποίησε την αναβολή του Απόλλων Σμύρνης-Λαμία, λόγω των τεσσάρων κρουσμάτων που διαπιστώθηκαν στην «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Άρσεναλ - Λέστερ: Οι αποδόσεις που έψαχνες βρίσκονται εδώ! |21+

Το Σάββατο ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε τέσσερα συνολικά κρούσματα κορονοϊού. Θυμίζουμε ότι αρχικά είχαν γίνει γνωστά δύο, ακολούθησαν άλλα δύο κι έτσι η ομάδα μετράει αυτή τη στιγμή 4 συνολικά ενεργά κρούσματα, κάτι που σημαίνει ότι ο αγώνας δεν θα πραγματοποιηθεί κι επίσημα.

Η σχετική ανακοίνωση της Λίγκας αναφέρει:

Ανακοινώνεται ότι ο αγώνας Απόλλωνας Σμ.-Λαμία, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής ημέρας του Πρωταθλήματος Super League Interwetten αναβάλλεται για προληπτικούς λόγους, σε συνέχεια σχετικής απάντησης από τη ΓΓΑ, μετά τη διαπίστωση θετικών κρουσμάτων COVID-19 σε ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Απόλλωνας Σμ.

Η απαρέγκλιτη τήρηση του Πρωτοκόλλου Διεξαγωγής Αγώνων αποτελεί βασική προϋπόθεση για τη διεξαγωγή των αγώνων, ενώ βάσει όσων προβλέπονται έχουν ενημερωθεί ο ΕΟΔΥ και η Υγειονομική Επιτροπή της ΓΓΑ και έχει γίνει άμεση απομόνωση των κρουσμάτων σύμφωνα με τις οδηγίες των αρμοδίων φορέων, δεδομένου ότι πρωταρχικό μέλημα είναι η προστασία της δημόσιας υγείας και της υγείας των συντελεστών του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα