ΠΑΟΚ: «Στο τραπέζι ανταλλαγή Ζαμπά-Πατσέκο» (pic)

ΠΑΟΚ: «Στο τραπέζι ανταλλαγή Ζαμπά-Πατσέκο» (pic)

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: «Στο τραπέζι ανταλλαγή Ζαμπά-Πατσέκο» (pic)

bet365

Δημοσίευμα στη Βραζιλία αναφέρεται στο ενδιαφέρον της Φλουμινένσε για τον Λέο Ζαμπά και φέρνει στο προσκήνιο την περίπτωση ανταλλαγής του με τον Φερνάντο Πατσέκο.

Για διπλή διαπραγμάτευση ΠΑΟΚ και Φλουμινένσε κάνει λόγο δημοσίευμα της ιστοσελίδας «odia.ig.com.br» και πιο συγκεκριμένα υποστηρίζει ότι στο τραπέζι υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο ανταλλαγής του Λέο Ζαμπά με τον Περουβιανό εξτρέμ της «Φλου», Φερνάντο Πατσέσκο.

« ΗΦλουμινένσε δέχεται να πάρει πίσω τον Βραζιλιάνο επιθετικό μόνο στην περίπτωση που ο ΠΑΟΚ συμφωνήσει να αποκτήσει τον Φερνάντο Πατσέκο», αναφέρεται στο δημοσιεύμα.

Ο 21χρονος Περουβιανός εξτρέμ αποκτήθηκε φέτος από την ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο, ωστόσο μετά από 20 αγώνες έχει πετύχει μόλις ένα γκολ και δεν υπολογίζεται από τον Ονταΐρ Ελμάν.

Ο Πατσέκο, ο οποίος έχει συμβόλαιο με τους «Tricolor» μέχρι το τέλος του 2023, θεωρείται ένας από τους ανερχόμενους αστέρες του ποδοσφαίρου στο Περού.

Διαβάστε ακόμα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα