ΠΑΟΚ: Σκέψεις επαναπατρισμού από Ζαμπά, κοντά στη Φλουμινένσε

ΠΑΟΚ: Σκέψεις επαναπατρισμού από Ζαμπά, κοντά στη Φλουμινένσε

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Σκέψεις επαναπατρισμού από Ζαμπά, κοντά στη Φλουμινένσε

bet365

Ο 22χρονος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ σκέφτεται σοβαρά τον ποδοσφαιρικό επαναπατρισμό στη Βραζιλία και πιο συγκεκριμένα στη Φλουμινένσε.

Ο Λέο Ζαμπά βρίσκεται εκτός πλάνων του Αμπέλ Φερέιρα και πολύ πίσω στο rotation των ποδοσφαιριστών που αγωνίζονται στην επίθεση του «Δικεφάλου», με αποτέλεσμα το τελευταίο διάστημα να πιέζει προκειμένου να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ.

Δύο ομάδες από τη Βραζιλία έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον για να αποκτήσουν τον 22χρονο μεσοεπιθετικό με τη μορφή δανεισμού. Πρόκειται για τη Φλουμινένσε και τη Σάο Πάολο, ενώ στο τραπέζι υπάρχει και μια πρόταση από την Τουρκία, που δεν δείχνει να συγκινεί ως προοπτική τον Βραζιλιάνο ποδοσφαιριστή, ο οποίος προτιμά τον ποδοσφαιρικό επαναπατρισμό του.

Η Φλουμινένσε, σύμφωνα με πληροφορίες, βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτηση του Λέο Ζαμπά, με τις εξελίξεις να τρέχουν μετά και το τετ α τετ που είχε με τον Αμπέλ Φερέιρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα