ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Ζαμπά και Φλουμινένσε

ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Ζαμπά και Φλουμινένσε

Σταύρος Σουντουλίδης
ΠΑΟΚ: Τι ισχύει με Ζαμπά και Φλουμινένσε

bet365

Η ομάδα του Ρίο ντε Τζανέιρο έχει δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του Βραζιλιάνου επιθετικού του ΠΑΟΚ, με τη μορφή δανεισμού, ωστόσο υπάρχει απόσταση στο οικονομικό.

Ο Λέο Ζαμπά δεν υπολογίζεται στα πλάνα του Αμπέλ Φερέιρα και αναζητά ένα νέο σταθμό στην καριέρα του για τον επόμενο χρόνο. Με το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον ΠΑΟΚ να ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2023, ο 22χρονος Βραζιλιάνος σκέφτεται πολύ σοβαρά τον ποδοσφαιρικό επαναπατρισμό του, με τη Φλουμινένσε να έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους ανθρώπους της ελληνικής ομάδας.

Το θέμα του δεν πρόκειται να ξεκαθαρίσει πριν τις 13 Οκτωβρίου όταν και ανοίγει το παράθυρο των μεταγραφών από το εξωτερικό στη Βραζιλία. Οι «τρικολόρ» θέλουν να τον αποκτήσουν ως δανεικό από τον ΠΑΟΚ, ωστόσο δεν υπάρχει μέχρι τώρα συμφωνία στο οικονομικό κομμάτι. «Φλουμινένσε και ΠΑΟΚ πρέπει να τα βρουν στο θέμα της πληρωμής του μισθού», αναφέρει χαρακτηριστικά η ιστοσελίδα «globoesporte».

Το πρόβλημα για την ομάδα από το Ρίο ντε Τζανέιρο, είναι ότι ο Ζαμπά πληρώνεται σε Ευρώ και για τα δεδομένα του συλλόγου το συμβόλαιο, που έχει στον ΠΑΟΚ χαρακτηρίζεται πολύ υψηλό.

Οι «ασπρόμαυροι» ζητούν να πληρώσουν οι Βραζιλιάνοι το 50% του ετήσιου μισθού του ποδοσφαιριστή προκειμένου να ανάψουν «πράσινο φως» στο δανεισμό του.

Το σίγουρο είναι ότι ο Λέο Ζαμπά έχει μείνει εκτός πλάνων του Αμπέλ Φερέιρα, μετά τον αγώνα με τη Λάρισα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Εκεί, αγωνίστηκε ως αλλαγή στις καθυστερήσεις και έκτοτε δεν μπήκε καν στις αποστολές τις ομάδας για τα παιχνίδια με Μπενφίκα, Ατρόμητο και Κρασνοντάρ.

Η απόφαση μάλιστα της ομάδας να «κόψει» τον 22χρονο Βραζιλιάνο επιθετικό από την ευρωπαϊκή λίστα των αγώνων με τη ρωσική ομάδα, ώστε να χωρέσουν σ’ αυτή τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα, οι Ουαγκέ και Τσόλακ, έδειξε ότι οριστικά δεν υπολογίζεται από τον Πορτογάλο τεχνικό.

Διαβάστε ακόμα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα