Οριστικό: Έκλεισε ο Τσόλακ στον ΠΑΟΚ, έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Οριστικό: Έκλεισε ο Τσόλακ στον ΠΑΟΚ, έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη

Σταύρος Σουντουλίδης
Οριστικό: Έκλεισε ο Τσόλακ στον ΠΑΟΚ, έρχεται σήμερα στη Θεσσαλονίκη

bet365

Ο ΠΑΟΚ μετά από πολύωρες διαπραγματεύσεις κατέληξε σε οριστική συμφωνία με τη Ριέκα για την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ, ο οποίος έρχεται την Κυριακή (20/9) στη Θεσσαλονίκη!

Ο πρώτος σκόρερ του Κροατικού πρωταθλήματος (20 γκολ), Αντόνιο Τσόλακ, ντύνεται στα «ασπρόμαυρα», κάτι που επιβεβαίωσαν και οι Κροάτες. Ο ΠΑΟΚ συμφώνησε οριστικά με τη Ριέκα για την απόκτηση του 27χρονου επιθετικού, ο οποίος ταξιδεύει για τη Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται στις 20:00 το βράδυ της Κυριακής (20/9).

Η συμφωνία προβλέπει 4ετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Κροάτη διεθνή επιθετικό, ο οποίος έρχεται για να ενισχύσει την επίθεση του «Δικεφάλου».

Οι οικονομικές απολαβές του Τσόλακ θα είναι γύρω στις 450.000 ευρώ, αυτό τουλάχιστον αναφέρουν οι συμπατριώτες του, με τον ΠΑΟΚ να ανεβάζει την προσφορά του και να καλύπτει τις απαιτήσεις της Ριέκα, μ’ ένα ποσό πάνω από τα 3.000.000 ευρώ.

Ο Κροάτης φορ αφού πρώτα περάσει ιατρικές εξετάσεις και υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας με τον «Δικέφαλο» αναμένεται να δηλωθεί από τους «ασπρόμαυρους» στην ευρωπαϊκή λίστα (το dealine εκπνέει στις 22:00 της Δευτέρας 21/9) για τους αγώνες με την Κρασνοντάρ, αλλά θα υπολογίζεται μόνο για τη ρεβάνς της Τούμπας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα