ΠΑΟΚ: «Έρχεται ο Τσόλακ»

ΠΑΟΚ: «Έρχεται ο Τσόλακ»

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
ΠΑΟΚ: «Έρχεται ο Τσόλακ»

bet365

Ο ΠΑΟΚ έδωσε τις εγγυήσεις που ήθελε η Ριέκα σύμφωνα με πληροφορίες από την Κροατία, ο Αντόνιο Τσόλακ φτάνει στη Θεσσαλονίκη!

Γράφεις ιστορία με ακόμα περισσότερες ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Παρά το γεγονός ότι από πλευράς των «ασπρόμαυρων» δεν υπάρχει η επιβεβαίωση για το μεταγραφικό deal, οι Κροάτες είναι σίγουροι πως ο ηγέτης της Ριέκα θα είναι παίκτης του ΠΑΟΚ. Μάλιστα, πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο Αντόνιο Τσόλακ θα βρίσκεται τις επόμενες ώρες (21/9) στη Θεσσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει. Αλλωστε, θα γίνει αγώνας δρόμου για να προλάβει τη διαδικασία, να υπογράψει και να δηλωθεί στη λίστα των αγώνων με Κράσνονταρ.

Εξάλλου, το deadline του ΠΑΟΚ λήγει το βράδυ (22:00) της Δευτέρας, 24 ώρες πριν από το πρώτο παιχνίδι της φάσης των πλέι οφ του Champions League. H Ριέκα πήρε από τον ΠΑΟΚ όλες τις εγγυήσεις που χρειαζόταν, θα βάλει αρχικά στα ταμεία της 3.5 εκατ. ευρώ, ενώ θα υπάρξει 15% ποσοστό μεταπώλησης. Παράλληλα, μαζί με τα μπόνους το κόστος της μεταγραφής θα ξεπεράσει τα 6 εκατ. ευρώ. Οσο για τον 27χρονο, ο Τσόλακ θα υπογράψει τετραετές συμβόλαιο και θα καρπώνεται 450.000 ευρώ για κάθε σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα