Τσόλακ: Για νέα προσφορά του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο στην Κροατία (vid)

Τσόλακ: Για νέα προσφορά του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο στην Κροατία (vid)

Gazzetta team
Τσόλακ: Για νέα προσφορά του ΠΑΟΚ κάνουν λόγο στην Κροατία (vid)

bet365

Στην Κροατία επιμένουν να θεωρούν ότι ΠΑΟΚ και Ριέκα θα φτάσουν σύντομα σε οριστική συμφωνία για την απόκτηση του Αντόνιο Τσόλακ.

Γράφεις ιστορία με ακόμα περισσότερες ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος Κροατίας παραμένει ο Νο1 μεταγραφικός στόχος του ΠΑΟΚ για να καλύψει το κενό στη θέση του σέντερ φορ.

Παρά το γεγονός ότι από πλευράς των «ασπρόμαυρων» δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά γύρω από την συγκεκριμένη μεταγραφική υπόθεση, περιμένοντας προφανώς να δουν που θα καταλήξει η σκληρή διαπραγμάτευση με τον πρόεδρο της Ριέκα, Νταμίρ Μίσκοβιτς, τα ΜΜΕ στην Κροατία γράφουν σήμερα (20/9) ότι «ο Τσόλακ υπογράφει την ερχόμενη εβδομάδα στον ΠΑΟΚ».

Σύμφωνα με τους Κροάτες, η ομάδα της Θεσσαλονίκης ανέβασε την αρχική προσφορά των 2,8 εκ. ευρώ και πλησιάζει στις απαιτήσεις της Ριέκα, που ήδη αναζητά τον αντικαταστάτη του 27χρονου επιθετικού και φαίνεται να έχει καταλήξει στον Σάντρο Κουλένοβιτς της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Η πρόταση του ΠΑΟΚ, εκτός από χρήματα, περιλαμβάνει αρκετά μπόνους και ένα 10% ποσοστό μεταπώλησης.

Η σημερινή ημέρα φαντάζει να είναι η καθοριστική σ’ ότι αφορά το μέλλον της συγκεκριμένης μεταγραφής. Αν οι Κροάτες επιμείνουν στις υψηλές απαιτήσεις τους, τότε ο «Δικέφαλος» θα στραφεί σε άλλη λύση για τη θέση του σέντερ φορ.

Διαβάστε ακόμα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα