Άρης: Υπέγραψαν Άρης και Ερυθρός Αστέρας, αλλά κολλάει το «deal» λόγω οφειλών στον Ματέο Γκαρσία

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Υπέγραψαν Άρης και Ερυθρός Αστέρας, αλλά κολλάει το «deal» λόγω οφειλών στον Ματέο Γκαρσία

bet365

Το χρέος του Ερυθρού Αστέρα στον Ματέο Γκαρσία είναι ο λόγος της μη ολοκλήρωσης της μεταγραφής του παίκτη στον Άρη καθώς οι δύο ομάδες ήδη υπέγραψαν τα σχετικά συμφωνητικά.

Άρης και Ερυθρός Αστέρας επικύρωσαν τη συμφωνία τους για τη μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία και φυσικά την επιστροφή του Αργεντίνου επιθετικού στο «Κλ. Βικελίδης» καθώς υπεγράφησαν τα συμφωνητικά παραχώρησης του αθλητή. Αυτή προβλέπει την καταβολή ποσού περί των 1.3 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ η ομάδα του Βελιγραδίου θα διατηρήσει ποσοστό μεταπώλησης της τάξεως του 30%. Ωστόσο, το deal δεν έχει ολοκληρωθεί λόγω του χρέους του Ερυθρού Αστέρα απέναντι στον παίκτη. Για την ακρίβεια, ο Ματέο Γκαρσία ζητά το σύνολο των δεδουλευμένων χρημάτων του όπως φυσικά και οι εκπρόσωποι του παίκτη τη νόμιμη προμήθειά τους.

Ο Άρης δεν έχει την παραμικρή εμπλοκή στο συγκεκριμένο ζήτημα καθώς αφορά τη σχέση του Ματέο Γκαρσία με τον Ερυθρό Αστέρα και περιμένει από τις δύο πλευρές να καταλήξουν σε μια συμβιβαστική λύση η οποία θα οδηγήσει και στην ολοκλήρωση του deal. Σε ότι αφορά το συμβόλαιο που θα υπογράψει ο παίκτης στον Άρη, αυτό θα είναι διάρκειας τεσσάρων χρόνων, πρωτίστως όμως θα πρέπει να ξεκαθαρίσει το ζήτημα της οφειλής του Ερυθρού Αστέρα απέναντί του.

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑΝ ΚΑΙ ΟΙ… ΤΡΕΙΣ

Εφόσον ολοκληρωθεί το deal, ουσιαστικά θα συμβεί αυτό που επιζητούσαν και οι τρεις πλευρές. Ο μεν Άρης ήθελε τον Ματέο Γκαρσία και μάλιστα ασχολείται με την περίπτωσή του εδώ και τουλάχιστον επτά μήνες. Ο δε Αργεντίνος επιθετικός αναζητούσε απεγνωσμένα μονοπάτι απόδρασης από το Βελιγράδι καθώς μετά τους πρώτους (ευχάριστους και για τον ίδιο) μήνες στον Ερυθρό Αστέρα, ξαφνικά βρέθηκε στο περιθώριο και δεν ήταν στα πλάνα του τεχνικού επιτελείου. Η δε ομάδα του Βελιγραδίου είχε θέσει εκτός αγωνιστικού σχεδίου τον 23χρονο Αργεντίνο και παράλληλα ήθελε να αποσβέσει την επένδυση των 2.2 εκατομμυρίων ευρώ που έκανε πέρυσι το καλοκαίρι με την αγορά του από τη Λας Πάλμας. Εκτίμησε ότι την είχε βρει στην πρόταση της Ράσινγκ Κλουμπ αλλά η στάση του παίκτη της χάλασε τα σχέδια. Δεύτερον, ήθελε να αποδεσμευτεί από ένα συμβόλαιο μισού εκατομμυρίου ευρώ για έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν υπολογιζόταν, πολλώ δε μάλλον από τη στιγμή που αποκλείστηκε στην προκριματική φάση του Champions League.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα