ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Ο Ματέο Γκαρσία «χαλάει» τη μεταγραφή του στη Ράσινγκ Κλουμπ

Ο Ματέο Γκαρσία «χαλάει» τη μεταγραφή του στη Ράσινγκ Κλουμπ

Ο Ματέο Γκαρσία «χαλάει» τη μεταγραφή του στη Ράσινγκ Κλουμπ

Η μεταγραφή του Ματέο Γκαρσία στη Ράσινγκ Κλουμπ βρίσκεται στον αέρα καθώς ο Αργεντίνος δεν θέλει να επιστρέψει στην πατρίδα του.

Στα τέλη της περασμένης εβδομάδας ο Ερυθρός Αστέρας βρήκε τη συμφωνία που απελπισμένα αναζητούσε για την πώληση του Ματέο Γκαρσία. Αυτή προέβλεπε τη μετακίνηση του παίκτη στη Ράσινγκ Κλουμπ και η ομάδα του Βελιγραδίου θα έκανε απόσβεση της επένδυσης που είχε προηγηθεί με την αγορά των δικαιωμάτων του Αργεντίνου παίκτη από τη Λας Πάλμας το περασμένο καλοκαίρι. Μάλιστα είχε κοινοποιηθεί μέχρι και ο τρόπος καταβολής του συνολικού ποσού των 2.5 εκατομμυρίων δολαρίων.

Μόνο που ο Ερυθρός Αστέρας λογάριασε… χωρίς τον ξενοδόχο καθώς από την πρώτη στιγμή, ο Ματέο Γκαρσία ξεκαθάρισε ότι δεν έχει την παραμικρή πρόθεση επιστροφής στην Αργεντινή. Για την ακρίβεια, ισχυρίστηκε ότι θα αποτελέσει πισωγύρισμα στην πατρίδα του, πέραν του φόβου που τον διακατέχει για την κατάσταση στην Αργεντινή. Ακολούθησαν πολύωρες συζητήσεις με πρωταγωνιστή τον αθλητικό διευθυντή της Ράσινγκ Κλουμπ, Ντιέγκο Μιλίτο, ο οποίος προσπάθησε να πείσει τον ποδοσφαιριστή να αποδεχθεί την πρόταση για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έναντι 70.000 δολαρίων για κάθε μήνα. Ο Γκαρσία δεν άλλαξε απόφαση για να φτάσουμε στο νέο δημοσίευμα της «OLE».

Σύμφωνα με το αργεντίνικο ΜΜΕ, η μεταγραφή του παίκτη έχει χαλάσει. Επικαλείται πηγές από τη Ράσινγκ Κλουμπ και σημειώνει ότι η μεταγραφή έπαψε να υφίσταται. «Παρά τη συμφωνία για το ποσό αλλά και τον τρόπο καταβολής αυτού, ο ποδοσφαιριστής αξιολόγησε τα δεδομένα και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη. Οριστικά, ο Ματέο Γκαρσία δεν θα παίξει στη Ράσινγκ Κλουμπ καθώς η όλη ιστορία δεν είχε… happy end», σημειώνει και επαναλαμβάνει ότι η απόκτηση του Ματέο Γκαρσία αποτέλεσε επιλογή του Ντιέγκο Μιλίτο.

Η ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΥΘΡΟΥ ΑΣΤΕΡΑ

Πέραν των όσων αναφέρονται στον Τύπο της Αργεντινής, υπάρχει και η… άλλη άποψη από τον αντίστοιχο της Σερβίας. Για την ακρίβεια, καταγράφεται ισχυρή πίεση του Ερυθρού Αστέρα στον ποδοσφαιριστή ούτως ώστε να αποδεχθεί την πρόταση της Ράσινγκ Κλουμπ, δίχως να έχουν γίνει γνωστά τα «επιχειρήματα» των ανθρώπων της ομάδας του Βελιγραδίου. Το βέβαιο είναι ότι ο Ερυθρός Αστέρας έψαξε πολύ καιρό μια συμφωνία η οποία θα του εξασφάλιζε ποσό αντίστοιχο με αυτό που επένδυσε πριν από περίπου ένα καλοκαίρι για να τον αποκτήσει από τη Λας Πάλμας. Πρόσφατα μάλιστα είχε σημειωθεί ότι η σερβική ομάδα δεν είχε εξοφλήσει την αντίστοιχη ισπανική, ότι είχε την υποχρέωση καταβολής ενός εκατομμυρίου ευρώ από τα 2.2 εκατομμύρια ευρώ της συμφωνίας.