«Ολοκληρώθηκε το deal μεταξύ ΠΑΟΚ και Περέιρα», λένε οι Νορβηγοί

«Ολοκληρώθηκε το deal μεταξύ ΠΑΟΚ και Περέιρα», λένε οι Νορβηγοί

Gazzetta team
«Ολοκληρώθηκε το deal μεταξύ ΠΑΟΚ και Περέιρα», λένε οι Νορβηγοί

bet365

Τη φανέλα του ΠΑΟΚ προβάρει ο Άντριαν Περέιρα, καθώς όπως αναφέρουν δημοσιεύματα από την Νορβηγία, η υπόθεση της μεταγραφής του στον Δικέφαλο του Βορρά, βρίσκεται στην τελική ευθεία.

Ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Βίκινγκ για τον 21χρονο αριστερό μπακ, Αντριαν Περέιρα και πλέον όπως όλα δείχνουν το μόνο που απομένει είναι να πέσουν οι υπογραφές. Μάλιστα, όπως τονίζουν οι Νορβηγοί, η συμφωνία μεταξύ των «ασπρόμαυρων» και του νεαρού αμυντικού ολοκληρώθηκε αργά το βράδυ της Δευτέρας (07/09).

Στην πρωινή προπόνηση της Βίκιγνκ της Τρίτης (08/09), σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της πατρίδας του, ο Περέιρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα για να μην ρισκάρει κάποιον πιθανό τραυματισμό και πλέον ετοιμάζει βαλίτσες για την Ελλάδα και την Θεσσαλονίκη, ώστε να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο με την ομάδα του ΠΑΟΚ.

Ο Περέιρα κατέγραψε συνολικά 39 ματς με την Βίκινγκ και έχει 4 γκολ και 8 ασίστ από την θέση του αριστερού μπακ. Με το πρωτάθλημα της Νορβηγίας να έχει αρχίσει τον Ιούνιο, ο Περέιρα φέτος έχει 15 ματς με 2 γκολ και 4 ασίστ!

Διαβάστε επίσης:

«Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον 21χρονο αριστερό μπακ, Αντριαν Περέιρα!»
«Σύγχρονος μπακ ο Περέιρα, δεν φοβάται, ξέρει μπάλα και παίζει επιθετικά» (vid)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα