«Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον 21χρονο αριστερό μπακ, Αντριαν Περέιρα!»

«Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον 21χρονο αριστερό μπακ, Αντριαν Περέιρα!»

Gazzetta team
«Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τον 21χρονο αριστερό μπακ, Αντριαν Περέιρα!»

bet365

Πολύ κοντά στην μεταγραφή του 21χρονου αριστερού μπακ, Αντριάν Περέιρα από την Βίκινγκ είναι ο ΠΑΟΚ έναντι 1.200.000 ευρώ.

Μετά την πώληση του Λημνιού, η αγορά του Περέιρα. Σύμφωνα με τους Νορβηγούς, ο ΠΑΟΚ έχει συμφωνήσει σε όλα με την Βίκινγκ για τον 21χρονο αριστερό μπακ, Αντριαν Περέιρα! Μία πληροφορία η οποία επιβεβαιώνεται και από τον ΠΑΟΚ...

«Eίμαστε κοντά, ναι. Τα πάντα δείχνουν ότι θα συμφωνήσουμε. Στη συνέχεια είναι επιλογή του παίκτη αν θα δεχθεί την μεταγραφή. Οι ενδείξεις που έχουμε είναι ότι Αντριάν θέλει την μεταγραφή. Έχουμε αρνηθεί προτάσεις στο παρελθόν, αλλά τώρα τα πράγματα είναι διαφορετικά», είπε ο προπονητής του, Μπιάρνε Μπέρτσεν.

ΚΑΙ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΑΣΙΣΤ

Ο Περέιρα έχει συνολικά 39 ματς με την Βίκινγκ και έχει 4 γκολ και 8 ασίστ από την θέση του αριστερού μπακ. Με το πρωτάθλημα της Νορβηγίας να έχει αρχίσει τον Ιούνιο, ο Περέιρα φέτος έχει 15 ματς με 2 γκολ και 4 ασίστ!

Photo credits: Viking-fk.no

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα