«Σύγχρονος μπακ ο Περέιρα, δεν φοβάται, ξέρει μπάλα και παίζει επιθετικά» (vid)

«Σύγχρονος μπακ ο Περέιρα, δεν φοβάται, ξέρει μπάλα και παίζει επιθετικά» (vid)

Γιάννης Γεωργόπουλος
«Σύγχρονος μπακ ο Περέιρα, δεν φοβάται, ξέρει μπάλα και παίζει επιθετικά» (vid)

bet365

Ο Νορβηγός ρεπόρτερ, Έιβιντ Χερέμπρεντεν μίλησε στο gazzetta.gr για την διαφαινόμενη μεταγραφή του συμπατριώτη του, μπακ Άντριαν Περέιρα στον ΠΑΟΚ κάνοντας λόγο για ένα ποδοσφαιριστή που διαθέτει όλο το πακέτο για να πετύχει. Ταχύτητα, τεχνική κατάρτιση, πάθος, συμμετοχή στο επιθετικό κομμάτι...

Ο Άντριαν Περέιρα θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στη θέση του αριστερού μπακ στη Νορβηγία ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, ο οποίος αναγορεύεται ως θρύλος στην Βίκινγκ έχοντας αγωνιστεί εκεί για 12 σεζόν και μάλιστα στην ίδια θέση.

Ο 21χρονος άσος, ο οποίος μετράει αντίστροφα για την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ με τον «Δικέφαλο του Βορά» να προσφέρει 1,1 εκατ. ευρώ στη Στάβανγκερ, έχει καταγράψει στον νορβηγικό σύλλογο 39 συμμετοχές, πετυχαίνοντας 4 γκολ και 8 ασίστ.

Ο ρεπόρτερ της πρώτης σε πωλήσεις εφημερίδας της σκανδιναβικής χώρας Verdens Gang (vg.no), Έιβιντ Χερέμπρεντεν αναφέρθηκε στον συμπατριώτη του στο gazzetta.gr.

O Νορβηγός δημοσιογράφος έκανε λόγο για έναν σύγχρονο αριστερό μπακ, με ταχύτητα, τεχνική κατάρτιση, συμμετοχή στο επιθετικό παιχνίδι, ο οποίος δεν δείχνει να φοβάται πάρα τη δεδομένη απειρία του από μεγάλες διοργανώσεις.

«Ο Περέιρα είναι ένας σύγχρονος αριστερός μπακ. Είναι ποδοσφαιριστής που συνεισφέρει και στο επιθετικό κομμάτι της Βίκινγκ καθώς δεν διστάζει να βγαίνει μπροστά. Πρόκειται για έναν ταχύ μπακ, ο οποίος τρέχει ακατάπαυστα σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Τον θεωρώ πολύ ικανό για την θέση του λόγω της τεχνικής κατάρτισης του. Δεν είναι τυχαίο πως έχει συμμετοχή σε μερικά πολύ θεαματικά γκολ της Βίκινγκ.

Από την άλλη πλευρά είναι μόλις 21 ετών και μετράει ουσιαστικά μόλις 1,5 σεζόν με την Βίκινγκ σε επαγγελματικό επίπεδο. Δεν έχει αποκτήσει ακόμα μεγάλες παραστάσεις, ενώ του λείπει η διεθνή εμπειρία σε επίπεδο πρώτης ομάδας. Δείχνει ωστόσο ατρόμητος.

Δεν φοβάται να βάλει τα πόδια του στη φωτιά, έχει πάθος, είναι ο παίκτης που θέλουν να έχουν στο ρόστερ τους οι προπονητές. Ο πατέρας του, Τόμας αγωνιζόταν επίσης στην ίδια θέση και θεωρείται θρύλος για την Βίκινγκ έχοντας κάνει καριέρα στον σύλλογο για 12 χρόνια. Ο γιος του Άντριαν Περέιρα ωστόσο είναι πιο θεαματικός στον τρόπο με τον οποίο αγωνίζεται».

Δείτε τον Άντριαν Περέιρα εν δράσει...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα