Βόλος: Στην Ελλάδα ο Λόπεθ

Βόλος: Στην Ελλάδα ο Λόπεθ

Gazzetta team
Βόλος: Στην Ελλάδα ο Λόπεθ

bet365

Ο Άνχελ Λόπεθ έφτασε στην Ελλάδα και θα έχει τις τελικές επαφές πριν υπογράψει και ανακοινωθεί ως ο νέος προπονητής του Βόλου.

Όπως είχατε διαβάσει από το gazzetta.gr ο 37χρονος Ισπανός Άνχελ Λόπεθ θα ταξίδευε για την Αθήνα προκειμένου να ολοκληρώσει τα τυπικά της συμφωνίας του με τον Βόλο, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο Λόπεθ βρίσκεται πλέον στην Ελλάδα και κατευθύνεται για τον Βόλο, όπου θα έχει τις τελικές επαφές πριν υπογράψει και ανακοινωθεί από τον σύλλογο της Μαγνησίας.

Ο Ισπανός προπονητής θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σάκη Τσιώλη, ο οποίος έλυσε πριν από μερικές μέρες κοινή συναινέσει το συμβόλαιό του με τον Βόλο μετά από μόλις 37 μέρες παρουσίας του στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα