Βόλος: Ξαφνικό διαζύγιο με Τσιώλη μετά από 37 μέρες!

Βόλος: Ξαφνικό διαζύγιο με Τσιώλη μετά από 37 μέρες!

Gazzetta team
Βόλος: Ξαφνικό διαζύγιο με Τσιώλη μετά από 37 μέρες!

bet365

Ξαφνικό διαζύγιο με τον Έλληνα τεχνικό καθώς Βόλος και Σάκης Τσιώλης έλυσαν κοινή συναινέσει τη συνεργασία τους το βράδυ της Κυριακής!

Αναπάντεχη εξέλιξη προέκυψε το βράδυ της Κυριακής στην ομάδα του Βόλου μετά τη φιλική νίκη με 4-1 επί της Παναχαϊκής, όπου η ομάδα της Μαγνησίας πραγματοποίησε και μια θετική εμφάνιση.

Όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Βόλος, ο Σάκης Τσιώλης αποτελεί παρελθόν από τη θέση του τεχνικού, στην οποία βρέθηκε μόλις για 37 μέρες καθώς στις 24 Ιουλίου είχε ανακοινωθεί η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Έλληνα προπονητή.

Βόλος και Τσιώλης έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει όπως αναφέρεται και πλέον μένουν να γίνουν γνωστοί οι λόγοι του διαζυγίου.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον προπονητή Σάκη Τσιώλη, στον οποίο εύχεται κάθε επιτυχία τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο.

Ο Σάκης Τσιώλης θα παραμείνει για πάντα φίλος της ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα