Βόλος: Ο Λόπεθ έρχεται Ελλάδα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία

Βόλος: Ο Λόπεθ έρχεται Ελλάδα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία

Δημήτρης Βέργος
Βόλος: Ο Λόπεθ έρχεται Ελλάδα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία

bet365

Στον... δρόμο για την Ελλάδα βρίσκεται ο Ισπανός τεχνικός Άνχελ Λόπεθ προκειμένου να αναλάβει τον Βόλο, επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του gazzetta.gr.

Όπως είχατε διαβάσει στο gazzetta.gr ο Ισπανός Άνχελ Λόπεθ βρισκόταν στην κορυφή της λίστας για τον αντικαταστάτη του Σάκη Τσιώλη στον Βόλο μαζί με τον Πορτογάλο Ζοσέ Αραούζο. Οι Βολιώτες είχαν πραγματοποιήσει επαφές και με τους δύο προπονητές και τελικώς έφτασαν σε συμφωνία με τον Λόπεθ, επιβεβαιώνοντας τις πληροφορίες. Ο Λόπεθ ταξιδεύει για την Ελλάδα προκειμένου να υπογράψει και να ανακοινωθεί.

Ο 37χρονος Μαδριλένος προπονητής αποχώρησε από τον πάγκο της Ντελφίν του Εκουαδόρ τον περασμένο Φεβρουάριο, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν ως πρώτος προπονητής είχε δουλέψει στην Εθνική ομάδα της Ισημερινής Γουινέας και στην Ουέλβα. Ως βοηθός προπονητή έχει εργαστεί επίσης σε Αλ Σαμπάμπ, Γκουανγκζού, Χετάφε και Πετρολούλ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ένας ακόμα τεχνικός στον οποίο έγινε κρούση ήταν ο Ισπανός πρώην προπονητής της Ξάνθης, Κίκο Ραμίρεθ, ενώ στον Βόλο είχε προταθεί και η περίπτωση του Πορτογάλου Κουστόντιο. Η επιλογή τελικώς ήταν ο Λόπεθ με τον οποίο η ομάδα της Μαγνησίας έδωσε τα χέρια και πλέον αναμένεται στην Ελλάδα για να ανακοινωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα