ΑΕΚ: Τέλος η περίπτωση Κάστανου, πάει για αντι-Μάνταλο ο Ίβιτς

ΑΕΚ: Τέλος η περίπτωση Κάστανου, πάει για αντι-Μάνταλο ο Ίβιτς

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Τέλος η περίπτωση Κάστανου, πάει για αντι-Μάνταλο ο Ίβιτς

bet365

Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του Γαλανόπουλου, η περίπτωση του Κάστανου δεν απασχολεί την Ένωση που ψάχνει μόνο αντικαταστάτη του αρχηγού της.

Η ΑΕΚ βρισκόταν σε επαφές για την απόκτηση του Κύπριου μέσου, Γρηγόρη Κάστανου από τη Γιουβέντους προκειμένου να καλύψει το κενό του Κώστα Γαλανόπουλου. Ωστόσο, η ανατροπή με την παραμονή του Έλληνα μέσου μετά την ανανέωση του συμβολαίου του αλλάζει τα δεδομένα.

Πλέον η ΑΕΚ αφήνει τελείως την περίπτωση του Κάστανου. Ο Κύπριος μέσος δεν απασχολεί πλέον τους κιτρινόμαυρους, οι οποίοι εξετάζουν πια την απόκτηση ενός κεντρικού μέσου για την αντικατάσταση του Πέτρου Μάνταλου, που οδεύει προς την Αλ Νασρ μετά και τη νέα βελτιωμένη πρόταση του συλλόγου των ΗΑΕ.

Όπως διαβάσατε από χθες στο gazzetta.gr ως αντι-Μάνταλος είναι ψηλά στη λίστα ο Αλέις Γκαρθία, ενώ υπάρχουν αρκετές ακόμα περιπτώσεις τις οποίες εξετάζει ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης, Ίλια Ίβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα