Ανατροπή με παρέμβαση Μελισσανίδη και στην ΑΕΚ ως το 2023 ο Γαλανόπουλος!

Ανατροπή με παρέμβαση Μελισσανίδη και στην ΑΕΚ ως το 2023 ο Γαλανόπουλος!

Δημήτρης Βέργος
Ανατροπή με παρέμβαση Μελισσανίδη και στην ΑΕΚ ως το 2023 ο Γαλανόπουλος!

bet365

Έγινε η ανατροπή μετά από συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Κώστα Γαλανόπουλο και ο Έλληνας μέσος υπέγραψε ως το 2023 με την Ένωση!

Όλα έδειχναν ότι ο Κώστας Γαλανόπουλος δεν θα ξαναφόραγε την κιτρινόμαυρη φανέλα καθώς έπειτα από απόφαση της διοίκησης πριν από μερικές μέρες είχε μπει στον «πάγο» για το θέμα της μη ανανέωσης του συμβολαίου του το οποίο έληγε το επόμενο καλοκαίρι.

Ωστόσο έγινε η μεγάλη ανατροπή που δεν φαινόταν στον ορίζοντα έπειτα από παρέμβαση του Δημήτρη Μελισσανίδη το απόγευμα της Τρίτης!

Ο διοικητικός ηγέτης της Ένωσης βρισκόταν στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τα μεταγραφικά ζητήματα και εκεί πήγε και ο νεαρός μέσος των κιτρινόμαυρων απευθείας από τα Σπάτα με τα ρούχα της προπόνησης!

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης μίλησε μαζί του εξηγώντας του ότι το καλύτερο και για τις δύο πλευρές θα ήταν να παραμείνει στην ΑΕΚ και με συνοπτικές διαδικασίες έδωσαν τα χέρια.

Ο Γαλανόπουλος έβαλε την υπογραφή του σε νέο τριετές συμβόλαιο ως το 2023, με συνολικές αποδοχές 650.000 ευρώ την τριετία σύμφωνα με το ρεπορτάζ.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Γαλανόπουλου. Ο Έλληνας διεθνής μέσος υπέγραψε με την ομάδα μας έως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος προέρχεται από τα τμήματα υποδομής της ΑΕΚ. Αγωνίστηκε για πρώτη φορά με την πρώτη ομάδα στις 31 Μαΐου 2016 στο παιχνίδι των Play Offs με τον Πανιώνιο και από το καλοκαίρι του 2016 αποτελεί μέλος της πρώτης ομάδας, όντας εκ των βασικών παικτών της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στη σεζόν 2017-18 έφτασε στην πρώτη μεγάλη επιτυχία της καριέρας του, όντας ο νεαρότερος πρωταθλητής Ελλάδας με την ΑΕΚ μεταπολεμικά. Όταν κατακτήθηκε ο τίτλος ήταν 20 ετών και τεσσάρων μηνών, έχοντας συμμετάσχει σε 19 αγώνες στην πορεία του πρωταθλήματος και σε άλλους 15 σε Κύπελλο (6) και Ευρώπη (9). Συνολικά μετράει 106 συμμετοχές και 5 γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Υπήρξε διεθνής με όλες τις «μικρές» εθνικές ομάδες, ενώ στις 15 Μαϊου 2018, σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στη Σαουδική Αραβία, έκανε το ντεμπούτο με την Εθνική Ανδρών, με την οποία μετρά έως σήμερα τέσσερις συμμετοχές και ένα γκολ.

Κώστα, για πάντα εδώ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα