Παναθηναϊκός: Αλλάζει και τους πέντε επιθετικούς του, αν φύγει και ο Καμπετσής!

Παναθηναϊκός: Αλλάζει και τους πέντε επιθετικούς του, αν φύγει και ο Καμπετσής!

Γιάννης Σερέτης
Παναθηναϊκός: Αλλάζει και τους πέντε επιθετικούς του, αν φύγει και ο Καμπετσής!

bet365

Μετά τον Χουάν Χοσέ Περέα και ο Αργύρης Καμπετσής είναι πλέον στον αέρα με αποτέλεσμα να βρισκόμαστε προ του απίθανου: ολοκληρωτική αλλαγή της επιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού μέσα σε δύο μήνες αν τελικά αποχωρήσει ο 21χρονος φορ!

Ποια ήταν η επιθετική πεντάδα του Παναθηναϊκού στην περυσινή σεζόν; Μακέντα, Περέα, Καμπετσής, Βέργος, Κολοβός. Ποια θα είναι η εφετινή; Καρλίτος, Ιωαννίδης και... βλέπουμε!

Κατά πως φαίνεται, ουδείς εκ των πέντε περυσινών επιθετικών θα φορά του χρόνου την πράσινη φανέλα, αν η πλευρά του Αργύρη Καμπετσή επιμείνει στην απόφαση για εύρεση ομάδας όπου θα υπολογίζεται περισσότερο και δεν βάλει νερό στο κρασί του και ο Τσάβι Ρόκα. Αλλωστε, ο Ντάνι Πογιάτος είχε επιλέξει εκείνον και όχι τον Περέα για παραμονή στο Τριφύλλι.

Το... απίθανο με όλους τους φορ του Παναθηναϊκού ήταν ότι τα συμβόλαια και των τεσσάρων έληγαν το 2021!

Και τώρα τι γίνεται;

  • Ο Μακέντα είναι εδώ και καιρό προς πώληση. Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός δεν του έκανε καν πρόταση ανανέωσης. Οσο περνά ο καιρός, ο Παναθηναϊκός θα "πιέζεται" περισσότερο για να μειώσει τις οικονομικές απαιτήσεις του, οι οποίες προς το παρόν κυμαίνονται μεταξύ 800.000 ευρώ - 1 εκατ. ευρώ.
  • Ο Περέα αποφασίστηκε να παραχωρηθεί και γυμνάζεται με τους "κομμένους" μέχρι να βρει την επόμενη ομάδα του.
  • Ο Καμπετσής θέλει να παίζει περισσότερο, οι μάνατζέρ του ψάχνουν ομάδες, αλλά το θέμα παραμένει στον αέρα.
  • Ο Βέργος έμεινε ελεύθερος και πήγε στον Παναιτωλικό.
  • Αποφασίστηκε ο Κολοβός να προπονείται με το γκρουπ των "κομμένων" και αναζητεί ομάδα.

ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΓΡΑΜΜΗ

1. Ο Παναθηναϊκός έχει αποκτήσει τον 30χρονο Ισπανό Καρλίτος από τον Ιανουάριο. Δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην περυσινή σεζόν διότι είχε ήδη αγωνιστεί σε δύο ομάδες (Λέγκια Βαρσοβίας - Αλ Ουάχντα) στην ίδια αγωνιστική περίοδο. Προορίζεται για βασικός φορ και δεν έχει παίξει σε επίσημο ματς τους τελευταίους οκτώ μήνες (τελευταίο του ματς τον Δεκέμβριο του 2019!). Τραυματίστηκε ελαφρώς και θα απουσιάσει από τα πρώτα δύο φιλικά με τη Μαρκό και τον ΟΦΗ.

2. Απέκτησε από τον Λεβαδειακό τον άπειρο 20χρονο Φώτη Ιωαννίδη, ο οποίος θεωρείται "μεταγραφή Αλαφούζου" λόγω της καλής σχέσης του με τον Γιάννη Κομπότη και τον οποίο ασφαλώς δεν γνώριζαν ούτε κατ' όνομα οι Ρόκα - Πογιάτος. Τον γνώριζε ο Νίκος Νταμπίζας που τον ήθελε πέρυσι, προτού αποκτηθεί ο Περέα, ως εναλλακτική επιλογή.

3. Οταν πωληθεί ο Μακέντα, θα αποκτήσει αντικαταστάτη του, "συμπληρωματικό" του Καρλίτος. Η προσπάθεια θα στραφεί σε εύρεση παίκτη ο οποίος θα συμμετέχει περισσότερο από τον Ισπανό στο χτίσιμο επιθέσεων. Προφανώς δεν θα είναι... πιτσιρικάς.

4. Ισχυρότατη είναι η πιθανότητα απόκτησης και έτερου επιθετικού, ώστε ο Παναθηναϊκός να έχει συνολικά τέσσερις αν αποχωρήσει και ο Καμπετσής. Για να ακριβολογούμε, θα είναι μεγάλη έκπληξη αν οι Πράσινοι μείνουν με Καρλίτος, "αντι-Μακέντα" και Ιωαννίδη...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα