Παναθηναϊκός: Ο Πογιάτος διαλέγει Καμπετσή, φεύγει ο Περέα

Παναθηναϊκός: Ο Πογιάτος διαλέγει Καμπετσή, φεύγει ο Περέα

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Ο Πογιάτος διαλέγει Καμπετσή, φεύγει ο Περέα

bet365

Στο δίλημμα “Καμπετσής ή Περέα” ο Ντάνι Πογιάτος φαίνεται ότι καταλήγει στον Ελληνα σέντερ φορ και ο Κολομβιανός επιθετικός οδεύει εκτός Κορωπίου...

Ακόμα και πριν από τη μεταγραφή του 20χρονου Φώτη Ιωαννίδη από τον Λεβαδειακό, το δίλημμα του Ντάνι Πογιάτος για την επιθετική γραμμή του Παναθηναϊκού ήταν ένα και συγκεκριμένο: “Καμπετσής ή Περέα;”. Τους είχε παρακολουθήσει από DVD, ήθελε να τους δει και στις προπονήσεις. Και φαίνεται ότι η πλάστιγγα έγειρε οριστικά προς την πλευρά του Ελληνα σέντερ φορ, ο οποίος στα play offs πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής, είχε καλές εμφανίσεις, αλλά του έλειψε το γκολ (ακυρώθηκαν δύο δικά του από τον VAR) και έχασε... ένα τσουβάλι ευκαιρίες.

Ο Κολομβιανός φορ αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να ενταχθεί στο γκρουπ των “κομμένων”, το οποίο προς το παρόν αντί να συρρικνώνεται, διευρύνεται. Κολοβέτσιος, Κολοβός, Μολό, Μπεκ, Κότσαρης, Σκεντεράι, Σέχου, Δημήτρουλας, Χαντζάρας, Κονάν είναι οι δέκα παίκτες οι οποίοι καθημερινά γυμνάζονται σε διαφορετική ώρα από το γκρουπ των 30 παικτών που είχε ξεχωρίσει ο Πογιάτος. Σ'' αυτό θα συμπεριληφθεί και ο Περέα, ο οποίος στην περυσινή σεζόν είχε ορισμένες εξαιρετικές εμφανίσεις με καλύτερες εκείνες εναντίον του Ολυμπιακού (1-1) και της ΑΕΚ (3-2) εντός έδρας στον πρώτο γύρο.

Ολοι αυτοί οι παίκτες θα περιμένουν την... εύρεση ομάδας ή την αποζημίωσή τους για να αποχωρήσουν... κάποια στιγμή από τον Παναθηναϊκό. Οσο για την επίθεση του Τριφυλλιού; Καρλίτος, Καμπετσής, Ιωαννίδης και... όλοι περιμένουν τι θα γίνει με τον Μακέντα. Και τον αντικαταστάτη του, αν τελικά αποφασίσουν οι Πράσινοι να αποκτήσουν επιθετικό όταν πωληθεί ο Ιταλός πρώτος σκόρερ τους στις δύο προηγούμενες σεζόν...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα