Παναθηναϊκός: Το "θέλω να φύγω του Καμπετσή", το ξεκαθάρισμα Πογιάτος και η πόρτα της εξόδου

Παναθηναϊκός: Το "θέλω να φύγω του Καμπετσή", το ξεκαθάρισμα Πογιάτος και η πόρτα της εξόδου

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Το "θέλω να φύγω του Καμπετσή", το ξεκαθάρισμα Πογιάτος και η πόρτα της εξόδου

bet365

Ο εκπρόσωπος του Έλληνα επιθετικού είχε τονίσει στην ΠΑΕ πως ψάχνει πρόταση από το εξωτερικό και με βάση αυτό το δεδομένο, ο διεθνής άσος πιθανότατα θα αποχωρήσει από το Τριφύλλι. Τι του είπε ο Ντάνι Πογιάτος.
Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι... φευγάτος από τον Παναθηναϊκό και αν παραμείνει θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη, ο Ντάνι Πογιάτος έκοψε τον Χουάν Χοσέ Περέα και φαινόταν πως μετά τον Καρλίτος που θα είναι ο βασικός, θα ακολουθούσαν ο Αργύρης Καμπετσής και ο Φώτης Ιωαννίδης στην προτίμηση του νεαρού Ισπανού προπονητή.
Τα δεδομένα, όμως, φαίνεται πως είναι διαφορετικά και ο Καμπετσής δύσκολα θα παραμείνει στο Τριφύλλι. Ας τα πάρουμε από την αρχή για να ξετυλίξουμε το κουβάρι αυτής της μπερδεμένης κατάστασης.
Στο φινάλε της σεζόν, ο εκπρόσωπος του Αργύρη Καμπετσή ενημέρωσε τον Τσάβι Ρόκα πως λόγω του μειωμένου χρόνου του ποδοσφαιριστή, η προτεραιότητά του ήταν να βρει ομάδα στο εξωτερικό και να αποχωρήσει. Τις προηγούμενες ημέρες και ενώ φαινόταν πως η κατάσταση έχει αλλάξει λόγω του... κοψίματος του Περέα, ο Πογιάτος είπε στον Καμπετσή πως "από την στιγμή που ο ατζέντης σου μας έχει ενημερώσει πως θες να φύγεις, ο χρόνος σου θα είναι μειωμένος στα φιλικά".
Έτσι, λοιπόν, φαίνεται πως ο Καμπετσής δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Βέβαια κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αν δεν βρει πρόταση. Το μόνο σίγουρο είναι πως αργά ή γρήγορα το Τριφύλλι θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα