ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Παναθηναϊκός: Το "θέλω να φύγω του Καμπετσή", το ξεκαθάρισμα Πογιάτος και η πόρτα της εξόδου

Παναθηναϊκός: Το "θέλω να φύγω του Καμπετσή", το ξεκαθάρισμα Πογιάτος και η πόρτα της εξόδου

Ο Καμπετσής σε μονομαχία με τον Σιμόες

Ο εκπρόσωπος του Έλληνα επιθετικού είχε τονίσει στην ΠΑΕ πως ψάχνει πρόταση από το εξωτερικό και με βάση αυτό το δεδομένο, ο διεθνής άσος πιθανότατα θα αποχωρήσει από το Τριφύλλι. Τι του είπε ο Ντάνι Πογιάτος.

 
Ο Φεντερίκο Μακέντα είναι... φευγάτος από τον Παναθηναϊκό και αν παραμείνει θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη, ο Ντάνι Πογιάτος έκοψε τον Χουάν Χοσέ Περέα και φαινόταν πως μετά τον Καρλίτος που θα είναι ο βασικός, θα ακολουθούσαν ο Αργύρης Καμπετσής και ο Φώτης Ιωαννίδης στην προτίμηση του νεαρού Ισπανού προπονητή.
 
 
Τα δεδομένα, όμως, φαίνεται πως είναι διαφορετικά και ο Καμπετσής δύσκολα θα παραμείνει στο Τριφύλλι. Ας τα πάρουμε από την αρχή για να ξετυλίξουμε το κουβάρι αυτής της μπερδεμένης κατάστασης.
Στο φινάλε της σεζόν, ο εκπρόσωπος του Αργύρη Καμπετσή ενημέρωσε τον Τσάβι Ρόκα πως λόγω του μειωμένου χρόνου του ποδοσφαιριστή, η προτεραιότητά του ήταν να βρει ομάδα στο εξωτερικό και να αποχωρήσει. Τις προηγούμενες ημέρες και ενώ φαινόταν πως η κατάσταση έχει αλλάξει λόγω του... κοψίματος του Περέα, ο Πογιάτος είπε στον Καμπετσή πως "από την στιγμή που ο ατζέντης σου μας έχει ενημερώσει πως θες να φύγεις, ο χρόνος σου θα είναι μειωμένος στα φιλικά".
 
 
Έτσι, λοιπόν, φαίνεται πως ο Καμπετσής δύσκολα θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Βέβαια κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί αν δεν βρει πρόταση. Το μόνο σίγουρο είναι πως αργά ή γρήγορα το Τριφύλλι θα κινηθεί για την απόκτηση επιθετικού...