ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ σε… θέση μάχης με το «22» στην πλάτη! (pics &vids)

ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ σε… θέση μάχης με το «22» στην πλάτη! (pics &vids)

ΠΑΟΚ: Ο Σβαμπ σε… θέση μάχης με το «22» στην πλάτη! (pics &vids)

bet365

O Στέφαν Σβαμπ ανοίγει μια καινούργια σελίδα στην καριέρα του. Άφησε πίσω το πράσινο και άσπρο της Ραπίντ Βιέννης, ντύθηκε στα «ασπρόμαυρα» και δηλώνει έτοιμος για... μάχη με τη φανέλα του ΠΑΟΚ!

Ο ΠΑΟΚ ανακοίνωσε το απόγευμα του Σαββάτου (1/8) την πρώτη μεταγραφή του για τη νέα χρονιά. Ο Στέφαν Σβαμπ είναι και με τη βούλα παίκτης του «Δικεφάλου» για τα επόμενα τρία (2+1) χρόνια, με τον Αυστριακό μέσο να δηλώνει ανυπόμονος για να έρθει η στιγμή -στη μετά covid-19 εποχή- που θα μπει και θα αγωνιστεί στην «καυτή» Τούμπα.

Στη Βιέννη ο επί χρόνια αρχηγός της Ραπίντ «κυκλοφορούσε» με το Νο 8 στην πλάτη, στον ΠΑΟΚ επέλεξε το Νο 22 για το πίσω μέρος της φανέλας του, αριθμός που του θυμίζει έντονα τα πρώτα του χρόνια ως ποδοσφαιριστής, άλλωστε και στην Αντίρα Βάκερ με το συγκεκριμένο νούμερο είχε γίνει γνωστός.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου» έκανε την πρώτη του βόλτα στην καυτή από κάθε άποψη Τούμπα και έστειλε το πρώτο του μήνυμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ:

«Γεια σας φίλοι μου. Το όνομά μου είναι Στέφαν Σβαμπ, ας κερδίσουμε όλοι μαζί τον κορονοϊό και ελπίζω να σας δω σύντομα στην Τούμπα. Ανυπομονώ να παίξω για αυτόν τον μεγάλο σύλλογο».

Στην πρώτη του συνέντευξη το νέο μεταγραφικό απόκτημα του «Δικεφάλου» δήλωσε έτοιμος να ξεκινήσει προπονήσεις και να παίξει τα πρώτα παιχνίδια με την «ασπρόμαυρη» φανέλα. Μιλώντας στο ΠΑΟΚ TV στάθηκε σε δύο πρόσωπα, που έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του. Ο πρώτος ήταν ο Ντάριο Κρέσιτς. Ο Κροάτης πρώην τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ και του Πανιωνίου, γνωρίζει τον Σβαμπ και δεν έκρυψε στα social media τον ενθουσιασμό του για την υπογραφή του Αυστριακού μέσου στην ομάδα της Θεσσαλονίκης. εκείνη, μάλιστα, που δεν είχε πρόβλημα με τη μετακόμιση στην ηλιόλουστη πόλη της Μακεδονίας ήταν η σύζυγός του, Κιάρα. Η αγάπη των δύο για τον νότο, τους ένωσε στην προκειμένη περίπτωση.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα